Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Boswachterswoning Beekhul
4-persoons vakantiewoning
2 - 4 personen
vanaf € 330 per weekend
Ga naar de website

Vakantiehuis in de Veluwse bossen

Huisje Beekhul is een unieke vakantiewoning, midden in het bos, bovenop een heuvel… Rust, ruimte en alleen maar natuur om je heen. De voormalige boswachterswoning ligt aan de rand van Landal Greenpark Coldenhove en is een buitenbeentje in het aanbod. Het is een zeldzaam exemplaar, hoe leuk is dat?!

Nostalgisch houten boshuis

De nostalgische houten woning stamt uit 1913 en heeft zijn authentieke stijl behouden. Het is een lieflijk en knus huis, geschikt voor vier personen. De inrichting van het huisje past perfect bij de sfeer van het huis. Modern, warm en sfeervol en met een kleine knipoog naar lang vervlogen tijden… De werkende koekoeksklok toverde een grote glimlach op ons gezicht, net als de geweien aan de muur.

(T)huis op de heuvel

Tijdens de zonsondergang moet je zeker even net buiten het wildrooster op een boomstronk gaan zitten. Ongelofelijk zoveel dieren je dan ziet. Van vosjes die voorbij lopen tot zwijntjes die in een groep naar wortels graven. De natuur is daar echt heel dichtbij. Iedereen in het gastenboek praat over Evert ’t Zwijn en Agnes de Das.

De stilte die je hier ervaart, kinderen die de hele dag hutten aan het bouwen zijn en de dieren die je rondom het vakantiehuis in het bos ziet lopen. Dat is wat je mag verwachten als je (zonder buren) midden in een bos overnacht.

Ga naar de website


Boswachterswoning Beekhul Boshoffweg 6 Eerbeek

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: