Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
LemelerLust
4-5 persoons vakantiehuis
2 - 5 personen
vanaf € 299 per weekend

Bijzonder overnachten in het Vechtdal

LemelerLust is een vrijstaand 4-5 persoons vakantiehuis nabij Dalfsen in het Overijsselse Vechtdal. Het houten huis, met een Scandinavische look & feel, biedt een zee van rust, ruimte en privacy. Een comfortabele vakantiewoning met een warme sfeer; een huis dat past als een jas!

Vakantiehuis met houtkachel

Het houten vakantiehuis is gebouwd in 1964 en geheel gerenoveerd. Aan de buitenkant is het huis ‘Zweeds rood’ geschilderd, wat zorgt voor een warme uitstraling. LemelerLust is eigentijds ingericht, in een combinatie van hip, vintage en Zweeds. Het vakantiehuis biedt plaats aan 4-5 personen; er zijn twee slaapkamers (1 x tweepersoonsbed, 1 x stapelbed en evt. kan er op de slaapbank een 5e persoon slapen). Door de isolatie, dubbele beglazing en centrale verwarming is het een heerlijk huis in alle seizoenen. Kruip in de winter of op een koele zomeravond bij de houtkachel of geniet in de zomer in de ruime tuin met hangmat en zalige deckchairs.

Veel extra’s inbegrepen bij LemelerLust

Bij LemelerLust is aan alles gedacht en zelfs nog een beetje meer! Want waar krijg je op zaterdag een krant bezorgd? Liggen er plaids voor je klaar voor als je ’s avonds nog lekker buiten zit (bij de buiten haard)… Staat er een flesje lokaal geproduceerde wijn koel en krijg je een door de eigenaren geschreven boekje met heel veel tips over de omgeving, leuke uitjes en restaurants.

Een ‘Zweedse’ parel in Overijssel.

Ontdek dit fijne huis aan een landelijk weggetje dat alleen toegankelijk is voor aanwonenden. Eekhoorntjes, hazen en allerlei vogels hebben hier vrij spel en als je geluk hebt, kun je tijdens de schemering een ree door het veld zien rennen.LemelerLust Dalfsen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: