Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
LemelerLust
4-5 persoons vakantiehuis
2 - 5 personen
vanaf € 299 per weekend

Bijzonder overnachten in het Vechtdal

LemelerLust, een vrijstaand 4-5 persoons vakantiehuis nabij Dalfsen, biedt een zee van rust, ruimte en privacy. Een heerlijke vakantiewoning met een warme sfeer, comfortabel ingericht; een huis dat past als een jas!

Vakantiehuis met houtkachel

Het houten vakantiehuis is gebouwd in 1964 en enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. Aan de buitenkant is het huis ‘Zweeds rood’ geschilderd, wat zorgt voor een warme uitstraling. Door de isolatie, dubbele beglazing en centrale verwarming is het een heerlijk huis in alle seizoenen. Kruip in de winter of op een koele zomeravond bij de houtkachel of geniet in de zomer in de ruime tuin met hangmat en zalige deckchairs. LemelerLust is eigentijds ingericht, in een combinatie van hip, vintage en Zweeds. Het vakantiehuis biedt plaats aan 4-5 personen. Er zijn twee slaapkamers (1 x tweepersoonsbed, 1 x stapelbed en evt. kan er op de slaapbank een 5e persoon slapen).

Veel extra’s inbegrepen

Bij LemelerLust is aan alles gedacht en zelfs nog een beetje meer! Want waar krijg je op zaterdag een krant bezorgd? Liggen er plaids voor je klaar voor als je ’s avonds nog lekker buiten zit (bij de buiten haard)… Staat er een flesje lokaal geproduceerde wijn koel en krijg je een door de eigenaren geschreven boekje met heel veel tips over de omgeving, leuke uitjes en restaurants.

Ontdek dit fijne huis aan een landelijk weggetje dat alleen toegankelijk is voor aanwonenden. Eekhoorntjes, hazen en allerlei vogels hebben hier vrij spel en als je geluk hebt, kun je tijdens de schemering een ree door het veld zien rennen. Een ‘Zweedse’ parel in Overijssel.LemelerLust Dalfsen

Thema's uit dit plekje