Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantie aan de Zeeuwse kust
Even lekker weg naar zee? Kies voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Hier vind je lange, mooie en schone stranden, fijne vakantieadressen en nog genoeg ruimte voor iedereen!

Onbeperkt genieten!

Alle plekjes aan de Zeeuwse kust »

Een paar dagen naar zee(land)

Een paar dagen naar zee is altijd een goed idee! Ik weet niet of je het ook zo ervaart, maar zodra ik de zee zie, ruik en hoor kom ik tot rust. Of het nu met blote voeten in het zand is in de zomer, tijdens een woeste storm met hoge golven in de herfst of met rode wangen en een koude neus op een winterse dag; de zee geeft energie.

Hoewel voor veel van ons niet direct om de hoek, vind je in Zeeland de mooiste stranden en nog hele stukken aan zee waar je bijna de enige bent. Zelfs op een zomerse dag. Dat maakt je tijd aan zee extra bijzonder. Kies gerust voor een paar dagen of misschien zelfs een paar weken vakantie aan de Zeeuwse kust. Hier kom je tot rust!

Strandhuisjes op het Zeeuwse strand, genieten met een grote G.

Waar ga je op vakantie aan de Zeeuwse kust?

Nu alleen nog kiezen waar je naar toe gaat aan de Zeeuwse kust. Met ruim 600 kilometer strand in Zeeland is de keuze reuze. Ga je op vakantie naar Cadzand, het meest zuidelijke stuk strand van ons land? Hebben de stranden bij Breskens en Groede je voorkeur of kies je liever voor de meer bekende stranden bij Domburg, Renesse, Zoutelande of Vrouwenpolder? Voor een combinatie van stad en strand zit je goed in Vlissingen.

Waar je ook naartoe gaat op vakantie, aan de Zeeuwse kust zit je goed. De stranden van deze provincie zijn al veelvuldig verkozen tot de mooiste en schoonste van ons land.

Op vakantie aan de Zeeuwse kust: kustlijn met palen in zee en blauwe lucht met sluierbewolking

Slapen op het strand of…?

Of je nu kiest voor Walcheren, Schouwen-Duiveland of bijvoorbeeld Zeeuws-Vlaanderen, ik tip je graag een bijzonder plekje om vakantie te vieren. Voor een weekendje weg aan zee of een lekkere lange vakantie.

Wist je dat je in Zeeland op meerdere plekken mag slapen op het strand? Op het strand van Cadzand naar Breskens staan tal van unieke strandhuisjes. Zo bijzonder om 24 uur per dag op het strand te leven! Maar ook net achter de duinen liggen prachtige plekken. Vanaf vakantiehuis Slapen achter de Duinen of De Trommel hoef je enkel de duinen over te lopen om op het strand uit te komen. Een dagje zee is hier zo geregeld!

Maar ook in de kustplaatsen als Westkapelle, Zoutelande of Vrouwenpolder vind je de leukste plekken om te overnachten. Wat dacht je van een B&B kamer bij Frankrijk-Noord of een Nachtje in de Kerk?

Laat je voor je vakantie aan de Zeeuwse kust inspireren door de plekjes die ik voor je heb ontdekt. Gegarandeerd genieten!

Witte strandhuisjes aan de rand van de duinenOnbeperkt genieten!

Wil je een paar dagen naar zee? Kies voor een vakantie aan de Zeeuwse kust! stranden zijn er schoon, uitgestrekt en nog niet zo vol. Onze tips!