Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Het is vakantie!
Het is vakantie, eindelijk! Je hebt hard gewerkt, er echt naar toe geleefd en nu is het tijd om te ontspannen en te genieten. Om te beleven, voelen en proeven. Om nieuwe herinneringen te maken.

Vakantie?

va·kan·tie: reis naar en verblijf elders voor zijn plezierop vakantie gaan (bron. Dikke van Dale)

Op vakantie gaan is echt iets om naar uit te kijken. De dagen af te tellen en je te verheugen op wat gaat komen. Ook de weg er naar toe is al leuk. Het nadenken over je bestemming, het kiezen van het type vakantie, het uitzoeken van een accommodatie en dan ook nog de leukste plekjes in de buurt van je vakantiebestemming zoeken. Die voorpret is een groot onderdeel van de vakantiepret.

Zoveel soorten vakanties

De keuze aan vakanties is reuze. Ga je voor een lange of korte vakantie? Kies je voor een vakantie in eigen land of het buitenland? Ben je fan van aparte vakanties of hoeft het voor jou allemaal niet zo anders dan anders? Hou je van een actieve vakantie, een strandvakantie, een cultuurvakantie of een culinaire vakantie?

Waar slaap jij op vakantie?

Om zorgeloos van je vakantie te kunnen genieten is het belangrijk dat je verblijfplaats klopt. Of je nu kiest voor een safaritent, een boutique hotel, een vakantiehuis, een B&B of… het totale plaatje moet kloppen. En daarom is Bijzonder Plekje er. Om jou te helpen bij het vinden van het perfecte adres, om je vrije dagen zo goed mogelijk te besteden en zorgeloos te genieten!