Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis voor 8 personen
Wil je graag op vakantie met twee gezinnen of neem je opa en oma mee voor een gezellig weekend weg? In een vakantiehuis voor 8 personen is plek genoeg! Ook ideaal voor wie simpelweg van veel ruimte houdt óf als je een groot gezin hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben de mooiste vakantiehuizen voor je geselecteerd.

Onze favoriete plekjes

Vakantiehuizen voor 8 personen »

Alle ruimte in een 8-persoons vakantiehuis

Wanneer je met een samengesteld gezelschap op reis gaat, kom je vaak uit bij twee huisjes of meerdere kamers in bijvoorbeeld een hotel of B&B. Wanneer je veel waarde hecht aan privacy is dat een fijne keuze, maar wil je écht samen zijn dan kies je liever voor een groot vakantiehuis voor 8 personen. Een huis met zo’n gezellige woonkeuken waar je ’s morgens met z’n allen aan het ontbijt zit en ’s avonds tot in de late uurtjes geniet van een hapje en een drankje. Waar je uitgebreid kunt koken en dineren, maar waar iedereen ook een eigen plekje heeft om zich af en toe even terug te trekken. Een huis met tuin waar je op een mooie zomerdag de barbecue aansteekt en waar kinderen buiten kunnen spelen. Alle ruimte om samen te zijn in een 8-persoons vakantiehuis!

Luxe extra’s die je verblijf extra bijzonder maken

Aan goed gezelschap heb je natuurlijk al genoeg, maar sommige vakantiehuizen beschikken over luxe extra’s die je verblijf nóg fijner maken. Een whirlpool in de tuin, sauna in de badkamer, super-de-luxe keuken, overdekt terras, vuurplaats… Sommige huizen aan het water hebben zelfs een eigen steiger!

Houd je wel van een beetje luxe? Dutchen verhuurt luxe vakantiehuizen, op verschillende plekken in Nederland, veelal met een of meerdere van bovengenoemde extra’s.

Luxe vakantievilla met loungehoek en veranda

Onze favoriete vakantiehuizen

Behalve de huizen van Dutchen vind je op Bijzonder Plekje nog veel meer vakantiewoningen. We hebben de mooiste plekjes in Nederland en de rest van Europa geselecteerd.

Neem in België eens een kijkje bij :

  • Villa Veldzicht in Belgisch Limburg. Een vakantiehuis met 5 kamers en 5 badkamers, een sauna, speelruimte en zonnige tuin.
  • Oiseau des Dunes is een 8-persoons vakantiehuis in Koksijde aan de Belgische kust. Met een haard en grote tuin.

In Nederland tip ik je graag deze favorieten:

  • Boshuis Friesche Duin ligt in het bos in Appelschap. Met een houtkachel en veranda met hangstoel.
  • De Duinlodge van Ory aan Zee in Egmond is ook een pareltje. Superdeluxe en met het strand dichtbij.

Ook in de rest van Europa vind je grotere 8-persoons vakantiehuizen. Kijk deze maar eens:

  • Vakantiehuis Veddinge Bakker ligt op het Deense eiland Seeland, op iets meer dan een uur rijden van Kopenhagen.
  • La Bastide in de Franse Limousin heeft grotere vakantiehuizen met verwarmd zwembad!

Genoeg te kiezen! Welk vakantiehuis is jouw favoriet?

Bekijk ook deze vakantiehuizen voor 6 personen.

Luxe vakantiehuis in duinlandschapOnze favoriete plekjes

Zoek je een groot vakantiehuis, voor met je gezin, met vrienden of met opa en oma? Bekijk het aanbod vakantiehuizen voor 8 personen.