Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Blokhus
8-persoons huis
2 - 8 personen
vanaf € 824 per week

Modern vakantiehuis met zwembad op 50 meter van zee

Vakantiehuis Blokhus is een modern vakantiehuis voor acht personen. Op nog geen 50 meter van zee ligt dit lichte en ruime huis, met haard en een klein zwembad in de tuin.

Vakantiehuis in Blokhus

Het vakantiehuis in Blokhus is een fijne woning voor een groot gezin of voor een gezin waar opa & oma mee gaan op vakantie. Ook voor twee gezinnen is dit huis geschikt, er zijn vier slaapkamers en twee badkamers. De grootste badkamer heeft zowel een douche als bad, een wasmachine en droger. Het huis is goed geïsoleerd, het is hier het hele jaar door prettig verblijven. Mede ook door de haard, die zowel in de woonkamer als eethoek warmte en gezelligheid geeft. De ramen, tot op de vloer, zorgen voor veel licht in de woning. Het huis, met aan meerdere zijden een terras, heeft een klein zwembad in de tuin.

Wat ga je doen tijdens je vakantie in Noord-Jutland?

Het vakantiehuis staat in Blokhus, op nog geen 500 meter van het centrum van de badplaats Blokhus. Het huis staat in een rustige omgeving met tal van vakantiehuizen verspreid in de duinen. Vanuit het huis is het slechts 1 duin over en je staat op het strand. Met je auto het strand oprijden mag hier ook en wordt veelvuldig gedaan. Ideaal als je kleine kinderen hebt en ook nog eens leuk. Je kunt hier maar liefst veertig kilometer over het strand rijden, langs badplaatsen als Blokhus en het leuke Løkken. In Blokhus vind je restaurants, winkels en het Museum of Paper Art. Voor kinderen is het nabij gelegen Fårup Sommerland erg leuk. Bezoek de vuurtoren die bijna in zee dreigde te storten, wandel door de zandduinen, ga lunchen bij Møllehuset, pik een dagje uit om de botsende zeeën in Skagen te zien en lees zeker ook even deze tips voor Noord-Jutland. Al een datum geprikt?

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Blokhus Søndre Strandvej, 9492 Blokhus

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: