Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Bøgebjerglund
Vakantiehuis
2 - 4 personen
vanaf € 510 per week
Ga naar de website

Heerlijk huisje met whirlpool op Funen

Vakantiehuis Bøgebjerglund ligt op het Deense eiland Funen, op een paar honderd meter van het strand en vlakbij het historische kustplaatsje Fåborg. Het ruime huis heeft grote ramen, een groene tuin met whirlpool en dankzij de hogere ligging ook nog eens prachtig uitzicht. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan de zuidkust van Denemarken.

Vakantiehuis voor 4 personen

De vakantiewoning heeft twee slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime woonkamer met pelletkachel, open keuken en eettafel. De inrichting is licht met donkere accenten en zowel binnen als buiten zijn veel fijne plekjes gecreëerd. Op koudere dagen is het na een frisse strandwandeling heerlijk opwarmen bij de kachel, in de zomer geniet je in de tuin van de laatste zonnestralen van de dag. Behalve een eettafel vind je buiten ook een loungeset, barbecue, groot stuk gras en een whirlpool.

Vakantie aan de kust van Denemarken

Bøgebjerglund is een klein kustplaatsje op Funen, het heeft een zandstrand waar wat stenen kunnen liggen. Rijd je langs de kust iets verder naar boven, dan kom je uit in Fåborg. Ook hier is een zandstrand en verder vind je in de kleurrijke straatjes tal van gezellige restaurants, cafés en winkeltjes. Wil je meer van Denemarken zien? Vanaf Fåborg gaan veerboten naar de kleinere eilanden in de omgeving. Of stap in de auto en rijdt naar de stad Odense, op ongeveer 50 kilometer afstand. Deze historische stad is de geboorteplaats van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen.

Ga naar de website


Vakantiehuis Bøgebjerglund Bøgebjerglund 19, 5600 Faaborg, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: