Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Bornholm
6-persoons vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 806 per week

Hip huis op het eiland Bornholm

Vakantiehuis Bornholm ligt op het gelijknamige eiland. Dit Deense eiland in de Oostzee, net onder Zweden, is een van de parels van Denemarken. Net als dit huis…

Overnachten in een woontijdschrift

Het 6-persoons vakantiehuis ligt midden in het dorp Allinge-Sandvig en is ingericht alsof je in een woontijdschrift beland. In een stijl waarbij je direct weet dat je in Scandinavië bent. Lichte kleuren, natuurlijke materialen, hout, brocante vondsten; een oase van rust. Het mooiste plekje in dit huis op Bornholm? Daar ben ik nog niet over uit. De badkamer met design bad, de woonkamer met haard of de binnentuin? Die laatste zit alleen al vol met mooie plekjes. Een grote eettafel, een lekkere zithoek met rotan meubels, een buitendouche en een overdekte veranda met hangmat, ’s avonds sfeervol verlicht.

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad in het souterrain. Op de eerste verdieping ligt de derde slaapkamer met eigen badkamer met douche.

Het huis ligt in het dorp Sandvig, in een woonwijk. Het is een karakteristiek Deens dorpje, met gekleurde huizen, een haventje en een mooi zandstrand.

Vakantie op Bornholm

Bornholm is een van de Deense eilanden, mede bekend om het grote aantal zonne-uren. De ligging in de Oostzee klinkt ver, toch ben je er eerder dan je denkt. Vanuit het Duitse Sassnitz vertrekt de ferry naar de hoofdstad van het eiland, Rønne. Een boottocht van ongeveer 3 uur en 20 minuten.

De natuur is afwisselend op Bornholm. In het zuiden is het eiland vlak. Langs de zee, met lange zandstranden, liggen duinen. Het strand bij Dueodde is het mooiste van het eiland, met wit zand! In het noorden zijn het steile kliffen die de grens vormen met zee; spectaculair. Pittoreske dorpjes als Gudhjem en Svaneke liggen aan zee, waar je op een van de terrassen heerlijk vis kunt eten. Huur fietsen om het eiland te verkennen, maak een boottocht naar het vogelrijke eilandje Græsholm, struin langs de zee of wandel door het bos op het midden van het eiland. Ben jij al nieuwsgierig geworden?

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Bornholm Bredgade 8, 3770 Allinge, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: