Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Een vakantiehuis in Frankrijk
Veel mensen dromen ervan: een eigen vakantiehuis in Frankrijk. Even echt thuis zijn in dit favoriete vakantieland! Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om deze droom uit te laten komen – al is het maar voor een weekje of twee. Bijzonder plekje wijst je de weg naar de fijnste adresjes in la douce France. Bekijk de mooiste huizen en gîtes in Frankrijk.

De fijnste vakantiewoningen

Bijzondere vakantiehuizen in Frankrijk »

Leven als God in Frankrijk

Stel je het leven in een vakantiehuis of gîte in Frankrijk alvast eens even voor. Je wordt wakker doordat de zon tussen de gordijnen door piept. Op je slippers pak je een croissant en zet je koffie. Terwijl de zon je huid verwarmt, bedenkt je wat je die dag gaat doen. Misschien een boerenmarkt bezoeken, waar overal de geur van knoflook en Franse kaas hangt? Een ander uitstapje misschien, zoals een kasteel of pittoresk dorpje? Of blijf je liever lekker luieren op het terras van je vakantiewoning? Misschien heb je zelfs wel een zwembad erbij…

De perfecte locatie om bijzondere herinneringen te creëeren.
Bassiviere in de Lot et Garonne

La douce France

Toch is de kans groot dat je er ergens die dag wel even op uit wilt. Al was het maar om een verse baguette te halen. Of om met de wind in je haren tussen de velden vol bloemen en lavendel te rijden. En als ’s avonds de krekels beginnen te tsjirpen, is het tijd om gezellig lang te tafelen. Want in welke regio in Frankrijk je je ook bevindt, de Franse keuken is onovertroffen, net als Franse wijnen.

Waar ligt jouw ideale vakantiehuis in  Frankrijk?

Klinkt goed toch? En dan kun je ook nog eens kiezen uit zoveel verschillende bestemmingen in Frankrijk. Voor de een zal een vakantiehuis in Bretagne of Normandië de ideale keuze zijn: niet te ver weg en met een unieke cultuur en geschiedenis. Anderen dromen van de Dordogne of de Provence. Weet je al waar jouw ideale Frankrijk ligt? Dan kun je nu meteen op zoek gaan naar een plekje om tijdens je volgende vakantie jouw ‘thuis’ noemen.

Ben je op zoek naar een fijne plek? Weet dan ook dat de Fransen een vakantiehuis vaak gîtes noemen. Het zijn ruimtes die speciaal voor gasten verbouwd zijn, om zo comfortabel mogelijk vakantie te vieren. Veel gîtes bevinden zich op het platteland en zijn authentiek (lees oubollig) qua interieur.

Op het domein bij Le Mayne de Boulede.
Genieten in Frankrijk

De keuze aan gîtes is reuze

Het kiezen is nog niet zo makkelijk! Het aanbod is namelijk enorm. Van een charmante cottage dicht bij zee tot een authentieke boerderij op het Franse platteland. Van een design huis met privé zwembad tot een kindvriendelijk vakantiedomein met meerdere appartementen. Of wordt het toch een brocante dorpshuisje in een gehucht, zodat je het idee hebt onderdeel te zijn van de lokale bevolking? Elk plekje heeft een eigen charme. Kijk snel of jouw droomplek er bij zit.

 
De fijnste vakantiewoningen

Op zoek naar een heerlijk huis voor jouw vakantie in Frankrijk? Een vakantiewoning met zwembad of een kindvriendelijke woning? Bekijk ons aanbod.