Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Bijzonder vakantiehuis in Nederland
Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis in Nederland? In het bos, bij de boer, op het platteland of aan de kust? Bijzonder Plekje heeft een selectie gemaakt van unieke vakantiehuizen, bekijk snel het aanbod voor als je een vakantiehuis in Nederland wilt huren. .

De mooiste huizen in eigen land

Bekijk de bijzondere vakantiehuizen »

Zoveel vakantiehuizen in Nederland te huur

Het aanbod aan vakantiehuizen in ons land is enorm. Maar, ze zijn niet allemaal bijzonder. Het is in het grote aanbod niet heel eenvoudig om de pareltjes te vinden. Wees gerust, daar helpen we je graag een handje bij.

Bijzonder Plekje houdt van kleinschalig, persoonlijk, sfeervol, comfortabel. We letten op de locatie, die bijzonder moet zijn en houden van extra’s als een hot tub of houtkachel. Of een gastvrije eigenaar die af en toe een verrassing brengt. Of een plekje waar je geen bereik hebt, zodat je wel aandacht aan elkaar moet besteden… Ja zelfs dat kan bij een vakantiehuis in Nederland.

Lichte woonkamer van het vakantiehuis

Een luxe vakantiehuis in Nederland huren

Heerlijk, een weekendje weg of op vakantie naar een luxe vakantiehuis. Vaak zijn de huisjes die ik bezoek luxer dan bij ons thuis. En dat is heerlijk wanneer je een paar dagen weg bent. Tuurlijk, af en toe back to basic kan ook zalig zijn, en goed om weer te beseffen wat je allemaal hebt. Van een paar dagen baden in luxe knap je ook helemaal op.

Zeg nu zelf, hoe lekker is het om bij je vakantiehuis een privé wellness te hebben. Of een whirlpool in de tuin. Een volledig ingerichte buitenkeuken. Een lekkere loungehoek op het terras. Veel ruimte binnen… Optimaal genieten!

Vakantievilla met rieten dak en terras ervoor

Waar ga je een huisje huren in Nederland?

Niet alleen het aanbod vakantiehuizen is groot, ook heeft Nederland veel te bieden voor de vakantieganger. Wordt het een huisje op de Veluwe, een beetje verstopt in het bos? Of ga je liever een week op vakantie aan zee? Wil je toch een beetje dat buitenlandgevoel ervaren, kies dan voor een vakantiehuis in Zuid-Limburg, in het Heuvelland. Op vakantie in Twente, Brabant of Zeeland? Kijk op je gemak even rond bij onze tips. We zijn fan van vakantie vieren in Nederland!

Zoek niet langer naar een bijzonder vakantiehuis in Nederland

Wij hebben ze voor je gevonden! Op een mooie locatie, bijzonder stijlvol ingericht, hip, trendy, voor een romantisch weekend, vakantie met het gezin of een verblijf met vrienden of familie. Bekijk onze verzameling mooie huizen.

Bijzonder vakantiehuis in Limburg, verscholen onder de bomenDe mooiste huizen in eigen land

Een bijzonder vakantiehuis in Nederland, op een unieke locatie, mooi ingericht, gastvrij, comfortabel. Met fijne extra's. Zoek niet langer!