Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis Italië
Een vakantiehuis in Italië huren? Het aanbod is zo groot dat ik me kan voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Kijk bij de geselecteerde vakantiehuizen in Italië van Bijzonder Plekje, dat scheelt je tijd en zorgt ervoor dat jij alleen maar hoeft te genieten. Te beginnen bij de voorpret.

Bekijk de mooiste huisjes in Italië

Bijzondere huizen in Italië »

Waar ga een huisje huren in Italië?

Tot de bekendste vakantieregio’s in Italië horen Toscane en Umbrië. Niet voor niets, de regio’s hebben zoveel te bieden. Charmante dorpen op heuveltoppen, historische steden, culturele bezienswaardigheden en de adembenemende landschappen trekken jaarlijks veel bezoekers. Kies je voor een vakantiehuis in een van deze regio’s in Italië dan weet je dat je goed zit en dat je je geen moment hoeft te vervelen.

Maar kijk ook zeker naar de regio Le Marche (De Marken) ten zuiden van Umbrië. Iets verder rijden, maar net zo mooi en nog net iets authentieker. Een prachtige regio tussen zee en bergen.

Het heuvelland in Toscane

Welk vakantiehuis in Italië kies je?

Omdat Italië een geliefd vakantieland is, is het aanbod aan huisjes groot. Wat je veel ziet zijn de vakantiedomeinen waarbij meerdere vakantiehuizen bij elkaar staan, die samen voorzieningen delen zoals het zwembad. Erg leuk voor als je als gezin op vakantie gaat en het gezellig vindt om andere mensen te ontmoeten. Of graag speelkameraadjes voor je kinderen hebt. Vaak kun je als extra 1 of meerdere keren per week aanschuiven voor het diner. Heerlijk dat je niet hoeft te koken in je Italiaanse vakantiehuis.

Daarnaast zijn er ook veel vakantiehuizen in Italië die volledig vrij staan en een privé zwembad hebben. Heerlijk als je van rust en ruimte houdt.

Een glas wijn bij het zwembad

Tips nodig voor een vakantiewoning in Italië?

Mocht je het moeilijk vinden om te kiezen uit het aanbod aan Italiaanse vakantiehuizen, ik heb een paar tips voor je:

  • Borgo Castello Panicaglia – naast prachtig ingerichte woningen heb je hier de keuze uit een bijzonder activiteiten programma: wijnproeverijen, kookworkshops, een buiten bioscoop en tal van leuke uitjes voor de kinderen.
  • Villa Ovrano – een warm thuis in het noorden, met zwembad.

Bekijk op je gemak alle tips, maar wees je er wel bewust van dat het hoogseizoen vroeg geboekt moet worden!

Lees ook: 10x bijzonder overnachten in Italië

 

Ontspannen aan het zwembad in OvranoVan appartement tot huis met zwembad

Een vakantiehuis in Italië huren? Het aanbod is groot, wij hebben enkele prachtige huizen geselecteerd. Onbezorgd vakantie vieren!