Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Vakantiehuis Lakolk Rømø
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 615 per week

Vakantie op Rømø

Vakantiehuis Lakolk ligt op het Deense Waddeneiland Rømø, op loopafstand van het strand. Het huis ligt aan de rand van een natuurgebied, met vrij uitzicht en is een gezellig huis, waar je je gelijk thuis voelt.

6-persoons vakantiehuis met spabad

Het Deense vakantiehuis is ruim en comfortabel. De woonkamer heeft grote ramen die uitzicht bieden op het aangrenzende natuurgebied. Een gezellige zithoek, eethoek en open keuken met afwasmachine en oven. Vakantiehuis Lakolk heeft drie tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Een van de badkamers heeft een spabad en twee douches naast elkaar. Rondom het huis liggen verschillende terrassen zodat je lekker met de zon mee kunt draaien. Ligstoelen staan voor je klaar. Ontspannen maar!

Vakantie op een Deens Waddeneiland

Het eiland Rømø is het meest zuidelijke eiland van de Deense Waddeneilanden en net iets kleiner dan Texel. Het eiland bestaat voor het grootste gedeelte uit natuur en fantastische brede stranden. Het vakantiehuis ligt in Lakolk, temidden van huisjes in de duinen en dicht bij het strand waar je met de auto op mag rijden. Het strand is heel erg breed, je weet niet wat je ziet! Lakolk heeft een paar winkels, restaurants én de beste ijscozaak van Denemarken. Ontdek het eiland per fiets, te voet of met de Traktorbus. Ga wadlopen, garnalen vissen of blokarten. Een taartje eten bij Hattesgaard mag ook zeker niet ontbreken!

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Lakolk Rømø Lakolk 121 Rømø

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: