Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Liseleje
8-persoons vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 964 per week

Karakteristiek Deens huis in Noord-Seeland

Vakantiehuis Liseleje ligt in Asserbo, Noord-Seeland (hetzelfde eiland als waar Kopenhagen op ligt). Het 8-persoons huis ligt 2 kilometer van het strand & de kust en is een fijne uitvalsbasis om Seeland te verkennen.

Typisch Deens vakantiehuis

Het vakantiehuis is typisch Deens. Een houten huis uit de 60-er jaren, zwart met witte kozijnen, en een grote veranda eromheen. Het huis heeft een eenvoudige basis en is met smaak ingericht. Het interieur is heerlijk licht. Veel wit, met brocante tafels, kasten, eigentijdse kuipstoelen en meubels. Een fijne mix, die je echt het Scandinavische woongevoel geeft. De houtkachel, de bontjes en rotan stoel zorgen voor warmte en gezelligheid.

De slaapplaatsen zijn verdeeld over het huis (65 m²) en een bijgebouw (32 m²). In het huis vind je een tweepersoons slaapkamer en een slaapkamer met een stapelbed. In het bijgebouw een tweepersoons kamer, badkamer en kamer met stapelbed. In de tuin staat nog een los gebouwtje met een slaapbank.

Rondom de vakantiewoning ligt een 1.213 m² groot perceel, met o.a. een schommel, een speelhuis en een trampoline. Op het terras staan ligstoelen, een eethoek en onder een overkapping vind je een extra eethoek.

Wat ga je doen op Noord-Seeland?

Strandwandelingen, schelpen zoeken, zwemmen, zandkastelen bouwen; met de kust zo dichtbij is het alleen al eindeloos genieten van het strand. Maar Noord-Seeland heeft zoveel meer te bieden. Bezoek strandplaatsjes als Gilleleje, Rågeleje, Hornbaek en Tisvilde. Rijd een stuk van de Margrietroute, langs de mooiste plekjes op het eiland. Bezoek Helsingør en het kasteel aan zee, doe een dagje Kopenhagen… Of plof met een boek in de tuin, niets doen is ook zo fijn!

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Liseleje Asserbo Seeland

Thema's uit dit plekje