Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Løkken – Furreby Strand
Vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 399 per week
Ga naar de website

6-persoons vakantiehuis op loopafstand van zee

Vakantiehuis Løkken – Furreby Strand ligt rustig, aan een doodlopende weg in een oude wijk van Furreby, temidden van andere vakantiehuizen in de Deense regio Noord-Jutland. Vier vakantie in alle rust met de gezelligheid van de badplaats Løkken en het strand op loopafstand.

6-persoons vakantiehuis Løkken – Furreby Strand

Het houten vakantiehuis, typisch Deens, is geschikt voor zes personen. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers, eentje is extra luxe ingericht met een sauna en whirlpool. De woonkamer met houtkachel grenst aan de open keuken, die openslaande deuren naar de tuin heeft. Door het interieur met veel wit en de grote ramen is het hier altijd heerlijk licht.

Rondom het huis liggen houten ‘vlonders’, met meerdere plekken om buiten te zitten. De tuin bestaat verder voornamelijk uit gras.

Wat ga je doen in Noord-Jutland?

Reserveer Vakantiehuis Løkken – Furreby Strand minimaal een week, er is zoveel moois te zien en ontdekken in het noorden van Jutland. Alleen al de stranden: kilometers lang, breed en vrij toegankelijk met je auto. Je moet echt een keer over het strand rijden, je kunt zelfs van de ene badplaats naar de volgende badplaats rijden. Je logeert vlakbij Løkken, een van de leukste badplaatsen in het noorden met leuke restaurants, terrasjes en ijscozaken. Je kunt er vliegeren, leren SUPpen of een bootje huren. Ga ook zeker even kijken bij Furreby Coastal Battery, waar een rij bunkers op het strand liggen. Plan een dagje voor de stad Aalborg en wandel naar de vuurtoren Rudbjerg Knude. Tijd tekort voor al het moois in Noord-Jutland.

Ga naar de website


Vakantiehuis Løkken – Furreby Strand Fasanvej 4, 9480 Løkken, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: