Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Vakantiehuis Lønstrup Strand
5-persoons vakantiehuis
1 - 5 personen
vanaf € 643 per week

Op vakantie in Noord-Jutland

Vakantiehuis Lønstrup Strand is een huis zoals je het in Denemarken verwacht: gemaakt van hout, licht en modern. Dit huis is de perfecte plek voor een vakantie aan zee. Na een hele dag buiten wacht een comfortabel thuis, met gezellige houtkachel voor als de avonden frisser zijn.

Vakantiehuis op 100 meter van zee

Het recent gebouwde huis heeft aan de zeezijde een grote glazen gevel. Vanuit de zithoek en vanaf de eettafel kijk je uit over de duinen, enkele andere vakantiehuisjes en de zee. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoons bed. In de woonkamer is in een nis een extra slaapplek gecreëerd. De moderne keuken is compleet uitgerust. Het huis heeft twee terrassen, met ligbedden en een BBQ. Neem gerust je trouwe viervoeter mee, er zijn er twee welkom.

Wat ga je doen in Noord-Jutland?

Lønstrup is een voormalig vissersdorpje, in het noorden van Jutland. Tegenwoordig een geliefde badplaats met cafés en restaurants. Een bezoek aan het dorpje is leuk, al is het alleen al om zo’n groot Deens ijsje te eten met een flødebolle erop, maar ook de omgeving is prachtig. Kenmerkend voor deze regio is het licht, waardoor veel kunstenaars hier graag komen. Kijk maar eens rond in Lønstrup, bij de kunstgaleries. Langs de kust vind je eindeloze zandduinen waarin de fotogenieke vuurtoren Rubjerg Fyr opgeslokt dreigt te worden. In het meest noordelijke puntje van Denemarken ligt Skagen, een charmant dorpje. Wandel naar de plek waar de zeeën botsen en verwonder je over het licht, de ruimte…

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Lønstrup Strand Buskrenden 1, 9800 Hjørring, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: