Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Lynderup Strand
Vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 399 per nacht
Ga naar de website

Vakantiehuis in Midden-Jutland

Vakantiehuis Lynderup Strand ligt in Midden-Jutland in Denemarken, op een mooie locatie verscholen tussen het groen. Het huis is in 2018 gebouwd en comfortabel ingericht voor 6 personen. Vanaf de woning kijk je uit over het Hjarbæk Fjord, alleen dit uitzicht is al reden genoeg om hier een vakantie te boeken.

6-persoons Vakantiehuis Lynderup Strand

Het huis heeft een fijne woonkamer met zithoek, houtkachel, eettafel en open keuken. De grote ramen en schuifpui creëren een eenheid tussen binnen en buiten, en zorgen ervoor dat je ook bij minder weer geniet van het mooie uitzicht. Er zijn drie slaapkamers, waarvan een met een stapelbed. Ook is er alle ruimte om buiten te genieten, zoals de Denen ook zo graag doen. Rondom vakantiehuis Lynderup Strand is een houten terras gebouwd en de diepe tuin is voorzien van gras. De beplanting zorgt voor een natuurlijke afscheiding en de nodige privacy.

Vakantie in Midden-Jutland

Of je nu op zoek bent naar een plek om tot rust te komen, of juist leuke dingen wil ondernemen; hier kan het allebei. Breng de dag door aan het vismeer of maak een uitstapje naar Viborg, de hoofdplaats van de regio Midden-Jutland. De stad Skive ligt ook vlakbij en liefhebbers van golfen kunnen terecht bij Hjarbæk Golf Club, op ongeveer 500 meter van de vakantiewoning. Ontdek ook de schoonheid van het Limfjord, waar tal van toffe activiteiten voor kinderen mogelijk zijn.

Ga naar de website


Vakantiehuis Lynderup Strand Stavildvej 55, 8832 Skals, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: