Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis met zwembad
Samen eindeloos genieten op vakantie? Kies voor een vakantiehuis met zwembad. Herken je dit: je kinderen willen het liefst elke dag zwemmen, maar jij hebt niet zo’n zin in een overvol zwemparadijs. Of je hebt na een warme zomerse dag wel zin in een duik, maar geen puf om daar echt voor op pad te gaan. Deze situaties zijn precies waarom een vakantiehuis met zwembad zo ideaal is. Zo kunnen jij en je reisgenoten zwemmen op elk gewenst moment.

De fijnste adressen voor je vakantie

Alle vakantiehuizen met zwembad »

Een vakantiehuis met zwembad?

Vooral in landen als Italië, Frankrijk en Spanje met hun lange, warme zomers is een vakantiehuis met zwembad echt genieten. Het is op elk moment van de dag een uitkomst: begin je dag met een frisse duik, zoek op het heetste moment van de dag het zwembad op of zoek er verkoeling nadat je de hele dag hebt gewandeld of door een stad of dorpje hebt geslenterd. Maar je kunt er natuurlijk ook de hele dag doorbrengen – of je nu in het water ligt, of daarnaast met een goed boek. Zo’n heerlijke plek heeft zoveel extra te bieden tijdens je vakantie.

Een huis met eigen zwembad huren?

Een vakantiehuis met een zwembad dat je helemaal voor jezelf hebt is natuurlijk helemaal perfect. Maar ook een zwembad dat je deelt met een paar andere vakantiewoningen, zoals je in Frankrijk bijvoorbeeld veel ziet, is een goede oplossing. Omdat de gasten van de andere huizen ook niet altijd ‘thuis’ zijn, heb je grote kans dat je het zwembad alsnog vaak voor jezelf alleen hebt. Bovendien kan het ook wel heel gezellig zijn om samen met een paar andere gezinnen te genieten van een verfrissende duik. Een zwembad is tenslotte ook een prima plek voor de kinderen om speelvriendjes en -vriendinnetjes te vinden. Samen uren plezier in en aan de rand van het water, terwijl jij je uren doorbrengt met dat boek waar je maar nooit aan toe komt.

Kortom: een vakantiehuis met zwembad is voor elke leeftijd een grote luxe. Nu alleen nog kiezen waar jouw vakantiewoning moet staan.

Boek snel jouw vakantiehuis met zwembad

Bijzonder Plekje heeft een aantal bijzondere huizen geselecteerd. Adressen waar je onbezorgd vakantie kunt vieren. Een sfeervolle vakantiewoning met privé zwembad op het Griekse eiland Kreta of Corfu bijvoorbeeld, een sfeervol vakantiehuis op het platteland in Frankrijk of een hip design huis in Spanje! Bekijk het bijzondere aanbod!De fijnste adressen voor je vakantie

Hoe heerlijk, een vakantiehuis met zwembad tijdens je vakantie! Bekijk de selectie van bijzondere huizen in Europa, met zwembad. Privé of gedeeld.