Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis Noord-Holland
Noord-Holland is een leuke vakantiebestemming waar veel te zien en ontdekken is. Je vindt er onze hoofdstad Amsterdam, Volendam, de kaasmarkt in Alkmaar en tal van andere bekende plekken. Maar Noord-Holland is meer dan dat! Van polderlandschappen en bollenvelden tot voormalige vissersplaatsjes, de Noordzeekust, het IJsselmeer en nog zoveel meer. Boek een vakantiehuis in Noord-Holland, een bijzonder plekje, en ontdek wat dit deel van Nederland allemaal te bieden heeft.

De mooiste plekjes in Noord-Holland

Meer »

Huisje huren in Noord-Holland

Waar ga je logeren tijdens je weekendje weg of vakantie in Noord-Holland? Wordt het een B&B, een hotel óf een vakantiehuis? 3 redenen om voor de laatste optie te kiezen:

    – Ruimte, privacy en vrijheid! In een vakantiehuis verblijven geen andere gasten, je hebt alle ruimtes voor jezelf waardoor er lekker veel privacy is. Verder bepaal je zelf hoe laat je wilt ontbijten en hoe de rest van de dag wordt ingedeeld. Heerlijk, die vrijheid!
    – Ook buiten heb je alle ruimte, want vrijwel alle vakantiehuizen hebben een tuin. Heerlijk om op een mooie zomerdag buiten te eten en voor de kinderen fijn om te spelen.
    – Met het ruime aanbod aan vakantiehuizen is er voor ieder wat wils. Een kindvriendelijk huis met trampoline in de tuin, een luxe villa met wellness, een huisje op het strand… De keuze is reuze!

Wat ga je doen in Noord-Holland?

Bewonder de bollenvelden, deze staan van eind maart tot begin mei in bloei, en breng een bezoek aan de oud-Hollandse dorpjes. Wandel of fiets door de polderlandschappen, stop onderweg bij een kaasboerderij of ga op pad met een fluisterbootje. Ontdek Laag Holland met onder andere de Beemster en Volendam of zoek de rust op in de Kop van Noord-Holland. Boek gerust een paar dagen extra, Noord-Holland heeft je veel te bieden!

Onze favoriete vakantiehuizen in Noord-Holland

Op Bijzonder Plekje vind je een verzameling van de mooiste vakantiehuizen in Europa. In Noord-Holland ontdekten we onder andere:
De mooiste plekjes in Noord-Holland

Zoek je een vakantiehuis in Noord-Holland voor een weekendje weg of vakantie? We hebben de mooiste plekjes verzameld, bekijk de tips!