Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis Oostenrijk
Van wintersport tot prachtige bergwandelingen in de zomer; Oostenrijk is veelzijdig en fijn in alle seizoenen! De frisse berglucht, prachtige landschappen en knusse berghutjes, maar ook steden als Wenen en Innsbruck maken Oostenrijk een geliefde vakantiebestemming. Wil je tijdens je vakantie in Oostenrijk graag overnachten in een vakantiehuis? We hebben de mooiste plekjes voor je verzameld!

Bijzondere plekjes in Oostenrijk

Bekijk onze huizen in Oostenrijk »

Huisje huren in Oostenrijk

Natuurlijk kun je ook in een B&B, berghotel of ander soort accommodatie verblijven, maar een huisje huren in Oostenrijk heeft zo z’n voordelen. 3 redenen om een huisje te huren:

  • In een vakantiehuis heb je lekker veel ruimte. Ieder heeft een eigen plekje, maar je hebt ook een woonkamer waar je gezellig samen kunt komen.
  • Je hebt alle faciliteiten voor jezelf en afhankelijk van het huisje dat je huurt kan dit behoorlijk luxe zijn! Een (verwarmde) skiberging, sauna, whirlpool… Waar kies jij voor?
  • Vrijheid! Bepaal bijvoorbeeld zelf hoe laat je wilt ontbijten en wat er op het menu staat.

De mooiste bestemmingen in Oostenrijk

Waar in Oostenrijk zoek je een vakantiehuis? Ga je op vakantie naar Tirol, de favoriete wintersportbestemming van veel Nederlanders, of kies je voor het Salzburgerland met prachtige meren en de stad Salzburg? Ook Karinthië in het zuiden en Vorarlberg aan de Bodensee zijn geliefde bestemmingen.

Vind een vakantiehuis in Oostenrijk op Bijzonder Plekje

Op Bijzonder Plekje vind je een verzameling van de mooiste vakantiehuizen in Europa. In Oostenrijk selecteerden we onder andere:

  • MandlWand Lodge in het Salzburgerland met luxe appartementen voor 4 tot 8 personen.
  • Waldhaus in Wald in Vorarlberg, bestaande uit twee appartementen, geschikt voor 6 en 7 personen.
  • BauernLodge in Tirol. Een luxe vakantieadres met drie appartementen.