Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis Overijssel
Overijssel: er zijn zoveel redenen om een weekendje weg of vakantie te plannen naar deze mooie provincie in het oosten van ons land! In Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug maak je de mooiste wandelingen en fietstochten door glooiende landschappen, Nationaal Park Weerribben-Wieden biedt weer een hele andere natuurbeleving. Voor een cultureel uitstapje heb je de keuze uit verschillende Hanzesteden en logeren doe je natuurlijk bij een bijzonder plekje! Kies voor een fijn vakantiehuis waar ieder een eigen plekje heeft, maar je ook alle ruimte hebt om samen te zijn.

Onze favoriete plekjes

De mooiste huizen in Overijssel »

Natuur en cultuur in Overijssel

Overijssel biedt je een mooie combinatie van natuur en cultuur. De ene dag verken je Nationaal Park Weerribben-Wieden met een fluisterbootje, de volgende dag wandel je door het gezellige centrum van Zwolle of een van de andere Hanzesteden. In Twente proef je van de lekkerste streekproducten, direct van het land, en voor een picknick in de natuur heb je de mooiste plekjes voor het uitkiezen. Ontdek de pittoreske dorpen, steden als Almelo en Enschede, ga een dagje naar Giethoorn en beklim de Lemelerberg.

En er is nog zoveel meer te zien en doen in Overijssel… ontdek het zelf!

Hier wil je zijn, bij het dorpje Dwarsgracht in Weerribben-Wieden

Boek een vakantiehuis in Overijssel

In een vakantiehuis is het na een dag in de natuur of cultureel uitstapje fijn thuiskomen. Er zijn geen andere gasten om rekening mee te houden en je bepaalt zelf hoe de dag eruit ziet. Zo hoef je, als je een keer wat langer blijft liggen, bijvoorbeeld niet bang te zijn dat je het ontbijt mist.

Nog 3 redenen om een vakantiehuis te boeken:

  • Je hebt alle ruimte en faciliteiten voor jezelf. Een avondje languit op de bank Netflixen? Niemand die je tegenhoudt!
  • Een vakantiehuis beschikt meestal over een tuin waar je bij mooi weer lekker buiten kunt zitten en kinderen fijn kunnen spelen.
  • Steeds meer vakantiehuizen zijn voorzien van allerlei luxe extra’s. Een heerlijke houtkachel, trampoline in de tuin, luxe keuken, badkamer met sauna en soms zelfs een whirlpool in de tuin.

Vind je vakantiehuis in Overijssel op Bijzonder Plekje

Zin om Overijssel te ontdekken? Boek een fijn vakantiehuis, een bijzonder plekje, en laat de voorpret beginnen!

We hebben de mooiste vakantiehuizen voor je verzameld. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

  • Boshuisje Ommen voor 6 personen, met houtkachel en buitensauna.
  • ‘t Wechtertje in Wijhe. Een vakantiehuis/appartement voor 4 personen met privé wellness.
  • LemelerLust: een houten vakantiehuis in het Vechtdal, voor 4-5 personen.Onze favoriete plekjes

Boek een vakantiehuis Overijssel en ontdek deze mooie provincie in het oosten van ons land. De mooiste huizen vind je hier.