Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis ’t Zwartje
Vakantiehuis
2 - 8 personen
vanaf € 550 per midweek
Ga naar de website

8-persoons vakantiehuis in Zeeland

Vakantiehuis ’t Zwartje ligt in de polder in Zeeland, op een rustige plek met weids uitzicht en op slechts een kilometer van de gezellige badplaats Vrouwenpolder. De voormalige Zeeuwse schuur is gerenoveerd en voorzien van alle luxe die je verwacht bij een modern vakantiehuis. Zowel binnen als buiten heb je meer dan genoeg ruimte om samen te genieten én om je zo nu en dan even terug te trekken.

’t Zwartje is een luxe vakantiewoning met tuin

Dit luxe vakantiehuis is een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Met vier slaapkamers, twee badkamers en een extra toilet hoef je niet bang te zijn dat je op elkaars lip zit. De woonkeuken en aangrenzende zithoek van ’t Zwartje zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Door de houten dakspanten, mendeuren en nog een aantal oude details te combineren met een eigentijdse inrichting, is een sfeervol geheel ontstaan. Dankzij de grote ramen geniet je overal van het weidse uitzicht en via de openslaande deuren loop je bij mooi weer vanuit de woonkamer de tuin in. Terwijl de kinderen zich vermaken op de trampoline ploffen jullie neer op de loungeset om bij te kletsen onder het genot van een glaasje wijn.

Vakantie in Zeeland

Wie graag leuke dingen onderneemt tijdens een vakantie of weekendje weg bij ’t Zwartje zit hier helemaal op de goede plek. Op 1 kilometer afstand van het vakantiehuis ligt de badplaats Vrouwenpolder met onder andere een strand, aantal winkels, paviljoens en restaurants. In natuurgebied de Manteling en duingebied Oranjezon is het heerlijk wandelen en fietsen. Voor een blik op de imposante Deltawerken is een bezoek aan Neeltje Jans de moeite waard. Bezoek ook zeker het gezellige Veere, de historische binnenstad van Middelburg of de gezellige badplaats Domburg, waar je naartoe kunt fietsen.

Ga naar de website


Vakantiehuis ’t Zwartje Lepelstraat 18b, Vrouwenpolder

Thema's uit dit plekje