Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Vakantiehuis Tølhøj Saltum
8-persoons vakantiehuis
2 - 8 personen
vanaf € 518 per week

Vakantiehuis met sauna en haard in Jutland

Vakantiehuis Tølhøj Saltum is een modern, net nieuw, vakantiehuis voor acht personen. Op nog geen 800 meter van zee ligt dit lichte en ruime huis, met haard, een bubbelbad en een sauna, op een groot perceel.

Vakantiehuis in Saltum

Vakantiehuis Tølhøj Saltum is een fijne woning voor een groot gezin of voor een gezin waar opa & oma mee gaan op vakantie. Ook voor twee gezinnen is dit huis geschikt, er zijn vier slaapkamers en twee badkamers. Een van de badkamers heeft een bubbelbad en sauna. Het huis is duurzaam gebouwd en goed geïsoleerd, het hele jaar door prettig verblijven. Mede ook door de grote haard, die zowel in de woonkamer als eethoek warmte en gezelligheid geeft. De ramen, tot op de vloer, kijken uit op groen. Het huis, met aan twee zijden een overdekt terras, ligt op een groot stuk grond, maar liefst 2700 m2. Er staat een speelhuisje en een balletje trappen is ook goed mogelijk.

Wat ga je doen tijdens je vakantie in het noorden van Jutland?

Het vakantiehuis staat in Saltum, ten noorden van de badplaats Blokhus, in een rustige omgeving met tal van vakantiehuizen verspreid in het groen en in de duinen. Vanuit het huis kun je naar het strand lopen. Met je auto het strand oprijden mag hier ook en wordt veelvuldig gedaan. Ideaal als je kleine kinderen hebt en ook nog eens leuk. Je kunt hier maar liefst veertig kilometer over het strand rijden, langs badplaatsen als Blokhus en het leuke Løkken. In Blokhus, op ongeveer 2 kilometer, vind je restaurants, winkels en het Museum of Paper Art. Voor kinderen is het nabij gelegen Fårup Sommerland erg leuk. Bezoek de vuurtoren die bijna in zee dreigde te storten, wandel door de zandduinen, ga lunchen bij Møllehuset, pik een dagje uit om de botsende zeeën in Skagen te zien en lees zeker ook even deze tips voor Noord-Jutland. Al een datum geprikt?

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Tølhøj Saltum Tølhøj 17, 9493 Saltum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: