Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis op de Veluwe
Zoek je een mooie vakantiebestemming in eigen land? Zoek niet verder; de Veluwe is waar je wilt zijn! In dit prachtige deel van Nederland geniet je van rust en puur natuur. Hier vind je gevarieerde landschappen met bos, duinen, heiden en velden. Huur een fiets, maak een mooie wandeling, ga bij zonsopgang op pad om wild te spotten en blijf logeren zodat je nog langer van al het moois kunt genieten. In een vakantiehuis op de Veluwe is het heerlijk thuiskomen na een dag in de buitenlucht. Houtkachel en kaarsjes aan of toch nog even buiten zitten?

De mooiste vakantiehuizen op de Veluwe

Huizen op de Veluwe »

Vakantiehuis in de natuur

Een vakantiehuis op de Veluwe is perfect voor een vakantie in de natuur. Kies je voor een rustige vakantie, waarbij je in stilte geniet van het groen, het geritsel in de bosjes, de kwetterende vogels, een hert dat zich in de verte voorzichtig laat zien, een konijn dat wegschiet… Of ga je liever actief op pad? Stap op de fiets en verken de Hoge Veluwe, bij de ingang van het park staan gratis fietsen. Voor meer avontuur huur je een mountainbike of ga je samen met de boswachter op wildspot excursie.

De Veluwe met kinderen

De Veluwe staat bekend om de natuur, maar er is nog veel meer te beleven vanuit je vakantiehuis op de Veluwe. Wat dacht je van de van Gogh verzameling in het Kröller-Müller Museum of Paleis het Loo? Ook voor kinderen is er genoeg te doen op de Veluwe. Er zijn bijvoorbeeld speciale uitstapjes in de natuur, waarbij ze met een gids en leeftijdsgenootjes op avontuur gaan. En ook pretpark Julianatoren, dierentuin Burgers’ Zoo en de Apenheul zijn favoriet bij kinderen.

Bijzonder vakantiehuis op de Veluwe

Op de Veluwe is zoveel te zien en te ontdekken, aan een dag heb je echt niet genoeg. Gelukkig is blijven slapen hier geen straf, op en rond de Veluwe zijn hele leuke & fijne vakantiehuisjes te vinden. Sfeervol en knus met houtkachel of hip en stijlvol met een moderne inrichting. Welk vakantiehuis op de Veluwe is jouw favoriet?

Onze tips voor jouw vakantie op de Veluwe

Wijnvat met een tweepersoons bed erin

Volg je ook op Instagram?