Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Design vakantiehuis Bergharen
Vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 125 per nacht

Designhuis voor vier personen in Gelderland

In het land van Maas en Waal, vlakbij de Gelderse plaats Wijchen en de stad Nijmegen staat een bijzonder vakantiehuis, Klein Kraaienhof. Een 150 jaar oude stal is onder toeziend oog van een architect verbouwd tot een vakantieverblijf voor vier personen. Het resultaat is een uniek designhuis, met prachtig uitzicht en een luxe inrichting.

Landelijk gelegen design woning 

Het interieur is Scandinavisch met hier en daar een donker accent. Modern en licht. Aan luxe geen gebrek, er is zelfs een Sonos geluidsinstallatie. De ruime slaapkamers zijn ingericht met comfortabele boxsprings, opgemaakt met fris katoenen beddengoed en extra kussens. De badkamer is niet zo groot, maar biedt alles wat je nodig hebt. Vakantiehuis Klein Kraaienhof is voorzien van grote ramen waardoor het heerlijk licht is en je ook vanuit de woonkamer geniet van het mooie uitzicht over de landerijen. De openslaande deuren leiden naar de tuin met terras waar je in alle rust geniet van de stilte op het platteland. Voor warme zomerdagen is er een zonnedoek voor de nodige schaduw.

Vakantie in het land van Maas en Waal

De ligging midden in het land van Maas en Waal maakt dit vakantiehuis in Bergharen een ideale uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes, waaronder het middeleeuwse kasteel Hernen. Ontdek de veelzijdigheid van het gebied: je vindt er rivieren, dijken en uiterwaarden, maar ook bos en vennen. Ook zijn er verschillende recreatiegebieden waar je als liefhebber van watersport goed terecht kunt. In de dorpen Wijchen en Druten vind je tal van restaurants, cafés en winkels, beiden liggen op ongeveer 10 kilometer van de woning. Een dagje naar de stad? Nijmegen ligt dichtbij. Deze stad aan de Waal is rijk aan historie én hippe hotspots. Een dagje uitgebreid winkelen kan ook in Den Bosch of Arnhem.

Ook wanneer je een plekje zoekt om in alle rust op te laden, een stapel boeken te lezen en lekker samen te zijn, dan ben je bij dit designhuis in Bergharen aan het goede adres. De woning ligt aan een rustige doodlopende weg die aansluit op prachtige wandel- en fietsroutes. Spring op de fiets en ga op ontdekking in het land van Maas en Waal.Design vakantiehuis Bergharen Veldsestraat 3 6617 AA Bergharen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: