Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Vakantiepark Weideduyn
Luxe vakantiewoningen
2 - 8 personen
vanaf € 525 per week
Ga naar de website

Vakantiehuizen op een klein park in Schoorl

Op Park Weideduyn in Schoorl, vlakbij zee in Noord-Holland, staan slechts 11 vakantiehuizen. Elk luxe huis, met rieten kap, biedt plaats aan 6 tot 8 personen.

Vakantiehuis met sauna en/of jacuzzi

Voor een vakantie aan zee zit je goed bij Weideduyn. De luxe vakantiehuizen zijn modern, enkele hip, en ze beschikken over een sauna en/of een jacuzzi in de tuin. Ze ogen misschien klein, maar bieden wel plek aan 6-8 personen. Met drie slaapkamers, enkelen met twee badkamers, een kachel, openslaande deuren, een zithoek en open keuken bieden ze alle comfort voor een onbezorgd weekendje weg. Ze staan op een klein park, zonder voorzieningen. Het is hier heerlijk rustig! Kies voor een van de villa’s aan de rand, met de nummers 5 t/m 11 voor een vrij uitzicht over de weilanden.

Ook leuk, je kunt bij je luxe vakantiehuis ook een strandhuisje huren. Hoe handig, zeker ook als je met kinderen op vakantie naar zee gaat. De huisjes staan op het strand in Hargen aan Zee. Er staan twee ligstoelen in en een koelbox en ze zijn perfect om je strandspullen te stallen tijdens je verblijf in Weideduyn.

Op vakantie naar zee bij Weideduyn

Het vakantiepark Weideduyn ligt op loopafstand van het centrum van Schoorl, van winkels, terrassen en restaurants. Kom je met je kinderen? Wandel naar het bekende Klimduin, laat ze lekker klimmen en rennen terwijl jij aan de voet op een terrasje zit. Huur fietsen en verken de Schoorlse duinen, ga lekker naar het strand, fiets naar Bergen en Egmond en geniet van een heerlijke ontspannen vakantie aan zee. 

Ga naar de website


Vakantiepark Weideduyn Burgemeester Peecklaan 8, 1871 BA Schoorl

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: