Even geduld...

Stuur eens wat vaker een kaartje

Op Twitter las ik een berichtje over een handgeschreven briefje, zo lief en schattig als kleine kinderen dat kunnen doen. Ik bedacht me hoe leuk het is om post te sturen en te ontvangen! Zoveel leuker dan een appje of berichtje via Messenger. Ik heb nog dozen met brieven op zolder liggen, die ik naar huis stuurde toen ik in het buitenland werkte. Stapels met kaarten, ontvangen van vriendinnen als ik weer eens maanden op reis was. De post die ik nu ontvang, stop ik in een kaartenrek op mijn kantoor zodat ik die gezelligheid vaak zie. Gegarandeerd goed voor een glimlach. 

Echte post is zoveel leuker

Echte post maakt een berichtje extra speciaal: de gedachte dat iemand aan je denkt, voor jou de moeite doet een kaartje op maat uit te zoeken, passend bij jou en de boodschap. Ik word er blij van! Zullen we met elkaar gewoon weer vaker kaartjes gaan sturen? 

Goede reis of welkom thuis?

De zomervakantie is een goede aanleiding om een kaartje op de post te doen, vind je ook niet? Heb jij familie en/of vrienden die nog op vakantie gaan? Stuur een vakantiekaart om ze een fijne reis te wensen. Komen ze al weer bijna thuis? Een welkom thuis kaartje in de brievenbus zorgt voor een blije verrassing bij thuiskomst.

Vakantie-ervaringen delen

Iedereen weer teruggekeerd van de zomervakantie? Nodig je vrienden (of familie of beiden) per post uit voor een gezellige zomerse avond om ervaringen uit te wisselen. Heb je mooie foto's gemaakt? Verstuur dan een kaart met eigen foto om alvast in de stemming te komen. Even weer dat vakantiegevoel herbeleven…

Wie ga jij een kaartje sturen?

*Bijzonder Plekje samen met Kaartwereld.nl*