Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Vakantiehuis Båring Funen
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 434 per week

Vakantiehuis met zeezicht

Op het eiland Funen ligt, op loopafstand van zee, dit lichte vakantiehuis met plaats voor 6 personen. Het is een heerlijke plek voor het hele gezin, waar je na een strandwandeling en lekker uitwaaien samen bij de kachel kruipt, spelletjes speelt, kookt en geniet.

Båring Sommerland

Het huis ligt in het vakantiegebied Båring Sommerland. Rondom het huis ligt een ruime tuin met meerdere terrassen, vanwaar je uitzicht op zee hebt. Het huis is niet groot, maar wel heel gezellig! De lichte woonkamer met zit- en eethoek heeft grote ramen en een houtkachel. De open keuken is goed uitgerust en er zijn drie slaapkamers met 2-persoons bedden. Het is een fijne uitvalsbasis voor je bezoek aan Funen, een warm thuis na een dagje ontdekken.

Wat is er te doen op Funen?

Op het eiland Funen vind je leuke activiteiten voor het hele gezin. Op slechts 11 kilometer afstand ligt Middelfart, waar je een leuke winkelstraat hebt met restaurants en cafeetjes en waar je, hoe cool, bovenop de oude brug kunt lopen (bridgewalking). Ga op bruinvissafari op de Kleine Belt, geniet van bossen, stranden en kliffen tijdens mooie wandelingen. Een dagje Legoland is ook mogelijk (1 uur rijden), het Egeskov Slot is een bezoek waard en er worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd.

Wanneer ga jij ontdekken hoe leuk Denemarken is?

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Båring Funen Båring Funen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: