Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Bed + Barn BRUURS
Guesthouse
1 - 4 personen
vanaf € 75 per nacht

Stoer en robuust vakantiehuis

Bed + Barn BRUURS is een B&B/guesthouse waar je zo in wilt trekken om niet meer uit te komen. Een authentieke schuur op het platteland, niet ver van Eindhoven, is omgetoverd tot een robuust en stoer verblijf voor maximaal vier personen.

BRUURS, logeren op het platteland

Op het erf van de boerderij van Susan staat de barn, de volledig gerenoveerde schuur wat nu een guesthouse is. Na jaren te hebben geklust aan hun eigen huis is ook de schuur in stijl opgeknapt. De authentieke sfeer is mooi bewaard gebleven, niet alleen door de massieve eiken gebinten, ook door de mooie materialen die zijn gebruikt. Vakmanschap! De inrichting is minimalistisch en smaakvol, met veel wit- en natureltinten. De benedenverdieping is strak vormgegeven met een lange eettafel en zithoek. Op de eerste verdieping staan twee tweepersoons bedden. Vanuit de barn en de tuin kijk je uit over de landerijen.

Overnachten dicht bij Eindhoven

B+B BRUURS ligt aan een landweggetje, tussen andere boerderijen niet ver van Eindhoven. Het is een fijn huis om je terug te trekken en tot rust te komen. Wandelen in de omgeving en fietsen door het Brabantse land hoort tot de mogelijkheden, maar ook een bezoek aan Eindhoven met Strijp-S mag eigenlijk niet ontbreken. Een romantisch verblijf voor twee, een vriendinnenweekend om bij te praten, een tussenstop voor of na je vliegreis vanaf Eindhoven Airport… Welkom bij B+B BRUURS!

Bezig...
Ga naar de website


Bed + Barn BRUURS Kreiel 16 5513 NW Wintelre

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: