Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Beneden Sas
4-8 persoons vakantiehuis & theetuin
2 - 8 personen
vanaf € 275 per weekend

Vakantiehuis op een eiland

Wanneer je bij Beneden Sas aankomt, kun je niet anders dan denken dat je op het mooiste plekje van (West) Brabant bent aangekomen. Midden in de weidse polders ligt een parel in het landschap, een Hollandse idylle omringd door water. Echt een verrassing op een eiland!

Huiskamercafé en theetuin

Je moet de auto even laten staan om Beneden Sas te bereiken. Te voet of per fiets bereik je over een laantje met oude bomen het monumentale sluizencomplex. De sluisdeuren bieden uitzicht op het Krammer, Volkerak en het natuurgebied de Dintelse Gorzen. Direct naast de sluis ligt het historische veerhuis, verbouwd tot huiskamerrestaurant en vakantiewoning Beneden Sas. Het huiskamercafé met theetuin is een fijne plek voor een tussenstop tijdens je fietstocht en een gezellige locatie voor een diner.

Vakantiewoning in het schippershuis

In het historische schippershuis bevinden zich, naast het huiskamerrestaurant, ook twee vakantiewoningen. Een appartement (4 pers.) op de 1e verdieping en een vakantiewoning (8 pers.) in het voorhuis, onze favoriet! De karakteristieke vakantiewoning is een mix van authentieke elementen en hedendaags comfort met de woonkamer als paradepaardje.

Geniet van de rust, ruimte en de unieke locatie van het karakteristieke monumentale sluizencomplex.

Bezig...
Ga naar de website


Beneden Sas Benedensasweg 2-4, 4655 ST De Heen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: