Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bleibe Ferienhaus
7- en 12-persoons vakantiewoningen
1 - 12 personen
vanaf € 98 per nacht

Bijzonder overnachten in de Duitse Eifel

In de Duitse plaats Monschau, op slechts 2,5 uur rijden van Utrecht, liggen de twee vakantiehuizen van Bleibe. Een 7-persoons vakwerkhuis, Ferienhaus Monschau, met veel authentieke elementen en de 12-persoons Brückenvilla. Beiden woningen liggen centraal in het idyllische stadje op een prachtige locatie met uitzicht op de rivier.

7-persoons vakwerkhuis

Ferienhaus Monschau is gerenoveerd waarbij veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven. De oude houten vloer en de breuksteen muren in de kelder zijn gerestaureerd. De badkamers en de keuken zijn nieuw en modern. De mix van oud en nieuw maakt het huis bijzonder sfeervol. Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers en een balkon met prachtig uitzicht over de rivier.

12-persoons Brückenvilla

De romantische Brückenvilla is een huis om verliefd op te worden. Je hebt veel privacy door de toegang via de brug. De villa heeft vijf slaapkamers, vier badkamers en een moderne keuken. De ruime tuin met vijver, terras, barbecue en toegang tot de rivier is een heerlijke plek op zomerse dagen. Belangrijk: door de ligging aan de stromende rivier is het belangrijk om kinderen niet zonder toezicht te laten spelen.

Natuur, cultuur & meer

De omgeving van Monschau leent zicht voor eindeloze wandelingen en mooie fietstochten in de Eifel. Visliefhebbers kunnen een hengel uitgooien in de rivier de Roer die langs de huizen loopt. Er zijn tal van musea en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Bezoek het Rode Huis, de Mosterdmolen of de oude burcht en maak kennis met de historie van Monschau. Een schattig plaatsje!

Bezig...
Ga naar de website
Op zoek naar een bijzondere fotoshoot locatie?

Beiden huizen zijn te boeken als foto- of filmlocatie.Bleibe Ferienhaus Stadtstraße, 52156 Monschau

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: