Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Bosbries
Bungalow in het bos
1 - 5 personen
vanaf € 249 per weekend

Bosbungalow in Drenthe

Bosbries is een bungalow in natuurgebied Sleenerzand in Drenthe. Landelijk gelegen aan een smal weggetje vind je hier een plek om tot rust te komen en te genieten van elkaar.

Bosbries, 5-persoons vakantiehuis

De 70’er jaren bungalow, op een slaperig parkje, is onlangs helemaal gerenoveerd en omgetoverd tot een huis van nu. Bosbries is heerlijk licht met grote ramen waardoor binnen en buiten in elkaar over lopen, een nieuwe badkamer met vloerverwarming en inloopdouche, een nieuwe keuken met oven en afwasmachine, een open haard en een schuifpui naar het terras en de tuin. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoons Aupingbed en in de andere kamer twee losse bedden met een hoogslaper voor een 3e persoon. In de tuin staan een BBQ en comfortabele lounge chairs. Zie je het al voor je, lekker borrelen in de namiddagzon in de tuin, een avondwandelingetje door het bos en vervolgens bij de open haard nagenieten van een ontspannen dag.

Ouderwets genieten, in een nieuw jasje.

Kindvriendelijke bungalow in Drenthe

Voor de kinderen is aan alles gedacht in Bosbries. Van speelplezier tot campingbedje en Triptrap. De tuin is maar liefst 800m2 en heeft een trampoline en boomhut. Bij slecht weer kunnen de kinderen gamen of een filmpje kijken op Netflix. Vanuit het vakantiehuis starten verschillende wandelingen door het bos (op 100 meter), maar ook een klimbos, speelbos, het Boomkroonpad en diverse zwemmeertjes liggen vlakbij.

Drenthe is de oerprovincie, ook wel de grootste speeltuin van ons land. Met zoveel natuur om je heen is er altijd iets te doen. Kabouterwandelingen, uitzichttorens beklimmen, op pad met de boswachter of op zoek naar Hunebedden. Blijf lekker lang voor een gezonde dosis buitengeluk.

(fotografie: Sigrid Bulens en Anne Kohnke)

Ziltvloed en Buitenlust

Naast Bosbries vind je van dezelfde eigenaar nog twee fijne vakantiehuizen in ons land: Buitenlust in Limburg en Ziltvloed in Zeeland.Bosbries De Tip 11, De Kiel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: