Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Casa San Carlo
Appartementen met zwembad
2 - 6 personen
vanaf € 575 per week

Kindvriendelijk vakantie vieren in Umbrië

Casa San Carlo, een heerlijk vakantie adres in Italië, gelegen tussen Perugia en Orvieto in Umbrië, op de grens met de Toscane. Het vakantiedomein van Klaartje en Torben heeft alles wat je zoekt; een fantastisch uitzicht, mooie appartementen, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer, een groot zwembad… Het perfecte adres voor jong en oud.

Casa San Carlo, een perfect vakantieadres

De grote villa is onderverdeeld in 6 ruime (gezins)appartementen (voor 2 tot 6 personen) en een losstaand huisje met eigen terras en grasveld (max 4 personen). Door alle gezellige extra ruimtes bij Casa San Carlo zul je weinig te vinden zijn in je eigen appartement. In de gemeenschappelijke woonkamer vind je een self-service bar, TV hoek, een grote open haard en veel leesvoer in de boekenkast. Favoriet bij de gasten is het grote overdekte terras met lange eet- en leestafels, een zit- en speelhoek voor de kleinste gasten. Zie je jezelf al zitten, aan de lange tafels op een warme Italiaanse zomeravond?

In de tuin ligt het ovaalvormige grote zwembad met ligstoelen & parasols aan de rand. Iets lager ligt een fijn grasveld mét prachtig uitzicht op het hoger gelegen dorpje. In het hoogseizoen is het grasveld een speeltuin. Kom je trouwen bij Casa San Carlo dan doet het grasveld dienst als trouwlocatie.

Vers brood, pizza avond, goede wijn…

De gastvrijheid van Torben en Klaartje is onovertroffen. Ze koken drie keer per week voor de gasten en organiseren een gezellige pizza-avond bij de houtoven. De bakker rijdt langs voor verse (meergranen) broodjes en croissants, lekker & makkelijk! De bijzondere Umbrische wijnen ontbreken uiteraard niet, als Italiaans sommelier adviseert en schenkt Torben de lekkerste wijnen. Op woensdagochtend kunnen de gasten mee met Torben naar een wijnlandgoed voor een leuke rondleiding, gevolgd door lunch met uitleg over wijn-spijscombinaties.

Ontdek Umbrië met Orvieto, Perugia, Assisi…

Door de huiselijke sfeer is het heerlijk om hier te zijn. Toch op ontdekking in de omgeving? De prachtige steden Orvieto, Arezzo, Montepulciano, Siena, Perugia en Assisi liggen in de buurt. Favoriet bij Torben en Klaartje zelf is een dagje naar het Bolsena meer: eerst een verse vislunch aan de waterkant en dan lekker zwemmen!

Bellissima!

Casa San Carlo Vocabolo Perumpetto 1 05017 Monteleone d'Orvieto

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: