Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Domaine Serre Long
Vakantiehuizen
2 - 6 personen
vanaf € 500 per week

Een (vakantie-)paradijs in de Provence

Domaine Serre Long is een idylle, gelegen in de Provence. Het vakantiedomein ligt in een romantische streek, waarin natuurgebieden en pittoreske dorpjes elkaar afwisselen. Temidden van deze mooie omgeving ligt bovenop een berg het domein Serre Long, waar de serene sfeer direct bij aankomst opvalt.

Parels op de berg

Het Nederlandse echtpaar Sietske & Piet heeft Domaine Serre Long omgetoverd tot een paradijs. De twee karakteristieke boerenhoeves en een voormalige schapenstal zijn in de loop der jaren gemoderniseerd, waarbij het authentieke karakter mooi bewaard is gebleven. De mooie vakantiehuizen hebben bijzondere namen als Mini, Pluis en Pepette en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Het interieur is een mix van landelijk, modern en brocante met een warme uitstraling. Het fenomenale uitzicht vanaf Serre Long wordt door elke gast geroemd, net als het zwembad. Je hoeft hier niets te doen om rust te creëren, het is er gewoon en je kunt je er helemaal in onderdompelen (ook in het heerlijke zwembad)!

De Provence en Côte d’Azur

Als gast van Serre Long geniet je van de rust, van de natuur, van de ruimte en natuurlijk van het Franse landelijke leven. Zin om een dagje de berg af te gaan? Een dagje Saint Tropez, naar zee aan de Côte d’Azur en schilderachtige dorpjes bezoeken: volop cultuur en gezelligheid binnen handbereik.

Bezig...
Ga naar de website


Domaine Serre Long 83680 La Garde Freinet France

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: