Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Florizand
4-6 persoons vakantiewoning
1 - 6 personen
vanaf € 350 per midweek

Hippe vakantiewoning op Terschelling

Florizand is een eigentijdse vakantiebungalow op Terschelling, slechts 2 kilometer van het Noordzeestrand en 1 kilometer van het gezellige dorp Midsland. De woning ligt op een kleinschalig vakantiepark en staat op 500m2 eigen grond waardoor je voldoende privacy hebt.

Florizand biedt plaats aan vier tot zes personen en is dan ook een fijne plek voor gezinnen. Terwijl de kinderen buiten spelen, geniet jij van het zonnetje. Bij Florizand heeft iedereen vakantie!

Modern, compact en design interieur

De vakantiewoning is ingericht door de architecten van Depot Rotterdam, die goed over de ruimte hebben nagedacht. Er zijn twee slaapkamers en een extra bed boven de badkamer met glazen koepel. Droom weg onder de sterrenhemel en word wakker met de zonnestralen op je gezicht… Deze unieke slaapplek is te bereiken met een ladder en dus minder geschikt voor kleine kinderen. De badkamer heeft een toilet, wastafel en lekkere douche om de dag fris te beginnen. In de praktische keuken ontbreekt het je aan niets, er is een vaatwasser, oven, Nespressomachine, magnetron en tosti-apparaat. De tuin is een fijne plek voor lange zomeravonden. Marshmallows roosteren bij de buitenhaard, je eigen pizza maken in de pizzaoven en vooral gezellig samenzijn.

Ontdek Terschelling

Florizand ligt op een mooie locatie op het eiland. Een dagje aan zee, wandelen door de duinen, relaxen bij een strandtent of een lekkere fietstocht… Op Terschelling kun je alle kanten uit. Een bijzonder eiland waar natuur, rust, privacy en gezellige drukte in elkaar overlopen. Het wordt gegarandeerd een fijne vakantie!

(fotografie: www.inkebosfotografie.nl)

Slecht weer?

Je kunt (met je eigen inloggegevens) Netflix gebruiken. Zoek een leuke serie uit en kruip lekker op de bank terwijl de regen tegen het raam tikt…Florizand Sudachterom 8, 8891 GZ Midsland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: