Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Getaway Deluxe 02
Design vakantiehuis
1 - 5 personen
vanaf € 135 p.n. per twee personen
Ga naar de website

Bijzonder vakantiehuis aan de Vecht

Getaway Deluxe 02 is een uniek vormgegeven vakantiehuis aan de rivier de Vecht. Met plaats voor 5 personen, een fantastisch uitzicht over het water en een heerlijke houtkachel. Een plekje waar je je graag een paar dagen terugtrekt met de liefste, een paar vrienden of je gezin.

Design huisje aan het water

Deze Getaway Deluxe 02 in Dalfsen (in het Vechtdal) is het tweede bijzondere vakantiehuis van Paulien en Arno. Hun eerste getaway staat aan de rand van het bos in Lettele en bleek zo inspirerend dat nummer 02 niet uit kon blijven. Ook deze cabin is gemaakt van mooie, duurzame materialen: hout, staal en leer. Strak, design en zonder overbodige accessoires. Een beetje stoer en toch warm. Opvallend zijn de grote raampartijen, waardoor je vanuit het hele huis uitkijkt over de rivier.

Op een minimale oppervlakte is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf. Een gezellige zithoek met houtkachel, een eethoek met robuuste tafel, een keuken met Nespresso, een badkamer met lekkere L:A BRUKET spa producten en twee slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoons bed, de andere biedt plaats aan drie personen.

Getaway Deluxe 02: 365 dagen per jaar genieten

In deze comfortabele cabin kun je het hele jaar door ontsnappen aan de dagelijkse ‘sleur’. In de winter wil je bij binnenkomst gelijk de houtkachel aanmaken en een plekje zoeken op de bank met vachtjes, bij het raam. In de lente pik je de eerste zonnestralen mee op het grote terras voor het huis. Een warme zomerdag? Zoek verkoeling in de Vecht die voor het huis stroomt.

Het zal niet makkelijk zijn je los te maken van deze heerlijke plek, maar mocht het je lukken, het Vechtdal is prachtig!

(foto’s: Annelore Photography www.annelore.nl – buitenfotografie: Margriet Hoekstra/Barbara Natzijl)

Ga naar de website


Getaway Deluxe 02 Zuidelijke Vechtdijk 6, Dalfsen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: