Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Houseboat Enjoy
Varend vakantiehuis
2 - 4 personen
vanaf € 175 per nacht in het laagseizoen

Een originele vakantie op het water

Houseboat Enjoy is een varend vakantiehuis, gelegen in Friesland. Een originele plek om vakantie vieren, al dobberend op het water.

Alle comfort van een vakantiehuis

De houseboat biedt je het comfort van een vakantiehuis (max. 4 personen). Aan boord vind je twee slaapkamers met opgemaakte bedden bij aankomst, een keuken met 2-pits fornuis en Nespresso apparaat, een badkamer met douche, toilet en zachte handdoeken en een eethoek. De boot is voorzien van een pelletkachel, zodat je 365 dagen per jaar comfortabel overnachten kunt. Er is volop gelegenheid om lekker buiten te zitten, aan de voor- of achterkant of boven op het zonnedek. Voor de kinderen is er een toffe glijbaan aan boord. Zie je het al voor je: bij zonsopgang met een koffie over het water staren, de hele dag buiten, dobberen, ontspannen en de dag afsluiten met een glaasje wijn op het bovendek?

Locatie Houseboat Enjoy

Tijdens de wintermaanden ligt Houseboat Enjoy bij Koudum, in de haven van Galamadammen. Wanneer de temperatuur weer stijgt in het voorjaar verhuist de boot naar Warns, naar een schiereilandje bij Jachthaven de Vrijheid.

Zelf varen met de boot is niet toegestaan. Wil je eropuit gaan, dan komt er een schipper aan boord. Zo kun je ontspannen en zorgeloos genieten van het varen; of dat nu voor een avondvaart, een tocht over de Friese meren of een verblijf in de stad is. Keuze genoeg, enjoy!Houseboat Enjoy Op 'e Wâl 12, 8721 GJ Warns

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: