Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Houseboat Enjoy
Drijvend vakantiehuis
2 - 4 personen
vanaf € 175 per nacht in het laagseizoen

Een originele vakantie op het water

Houseboat Enjoy is een drijvend vakantiehuis, gelegen in de jachthaven van Warns in Friesland. Een originele plek om vakantie vieren, al dobberend op het water.

Alle comfort van een vakantiehuis

De houseboat biedt je het comfort van een vakantiehuis (max. 4 personen). Aan boord vind je twee slaapkamers met opgemaakte bedden bij aankomst, een keuken met 2-pits fornuis en Nespresso apparaat, een badkamer met douche, toilet en zachte handdoeken en een eethoek. De boot is voorzien van een pelletkachel, zodat je comfortabel overnacht aan boord en er lekker warm bij zit. Er is volop gelegenheid om buiten te zitten, aan de voor- of achterkant of boven op het zonnedek. Voor de kinderen is er een toffe glijbaan aan boord. Zie je het al voor je: bij zonsopgang met een koffie over het water staren, de hele dag buiten, dobberen, ontspannen en de dag afsluiten met een glaasje wijn op het bovendek?

Locatie Houseboat Enjoy

Houseboat Enjoy ligt in Warns, bij een schiereilandje bij Jachthaven de Vrijheid. Zelf varen met de boot is niet toegestaan. Wil je eropuit gaan, dan komt er een schipper aan boord voor een cruise van 2-2,5 uur over de Friese wateren. Zo kun je ontspannen en zorgeloos genieten van het varen. Wil je meer of zelfstandig varen? Huur een Maximasloep 630 bij je verblijf, met plek voor 6-7 personen. Trek eropuit over de Friese wateren en meren, of bezoek de Friese Elfstedenstadjes.Houseboat Enjoy Op 'e Wâl 12, 8721 GJ Warns

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: