Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Inn Holwerd
6-persoons vakantiewoning
1 - 6 personen
vanaf € 78 per nacht

Vakantiehuis in Friesland

Inn Holwerd is een 6-persoons vakantiehuis in het noorden van Friesland, door het water gescheiden van Ameland. Het is een huis uit 1880 in een karakteristiek straatje in de oude dorpskern van Holwerd. De oude elementen zijn bij de renovatie bewaard gebleven en design is toegevoegd.

Sfeervol vakantiehuis

In huis vind je de juiste mix tussen toen en nu, zoals bijvoorbeeld de oorspronkelijke stenen muur naast strak stucwerk. Hoewel het huis aan de buitenkant klein oogt, is het van binnen verrassend ruim. De inrichting is sfeervol en warm. Een woonkamer met houtkachel, slaapkamers met kingsize boxspings, een keuken met vaatwasser… Aan alle extra’s is gedacht! Er is een klein tuintje aan de voorzijde van het huis, maar dat is echt klein, je kunt daar ’s ochtends een kopje koffie drinken op de bankjes, maar niet zonnen, daar is het dakterras geschikt voor.

Ideale uitvalsbasis

Vanuit Inn Holwerd kun je alle kanten op. Stap op de boot richting Ameland, ga wadlopen of breng een bezoek aan een leuke stad op het vasteland. De Friese elf steden, Leeuwarden of zelfs Groningen ligt binnen bereik. Geen zin in drukte? Blijf dan lekker in het Friese dorpje Holwerd of spring op de fiets en ontdek de rust en ruimte op het Friese platteland.Inn Holwerd Hegebuorren 14, 9151 HR Holwerd, Nederland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: