Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
La Grange de La Bessaronnie
6-pers vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 175 per nacht

Vakantiehuis met zwembad in de Dordogne

La Grange de La Bessaronnie is een sfeervol, romantisch vakantiehuis in de Dordogne, gevestigd in een voormalige tabaksschuur. Eigenaresse Claudia heeft de schuur omgetoverd tot een prachtige accommodatie: een vakantiehuis met drie slaapkamers en een zwembad in de tuin.

Prachtig gerestaureerd vakantiehuis

Vijf jaar lang heeft Claudia gebouwd, van ruïne tot comfortabel en sfeervol vakantiehuis. Het huis heeft een gezellige woonkamer met houtkachel (heerlijk in het voor- en najaar), een keuken en eetkamer. De drie slaapkamers hebben elk een eigen badkamer. De sfeer is sereen met authentieke details, stoere elementen en zachte naturel tinten. La Grange wordt omringd door een tuin, waar je kunt genieten op een van de ligbedden in de schaduw van een eeuwenoude kastanjeboom. Neem een plons in het verwarmde (!) zwembad, lees een boek aan een van de tafels of maak een wandeling door de nabijgelegen bossen.

Vakantie in de Dordogne

Claudia laat je graag kennismaken met het echte Frankrijk, ze weet de leukste adressen en deelt graag haar favorieten. Ga naar de markt, ontdek Franse restaurantjes waar niet alleen lekker gegeten wordt, maar waar ook de Franse chansons door de ruimte klinken. Liever druiven plukken? Uitgebreid lunchen? La vie est belle hier in de Dordogne.

Bezig...
Ga naar de website
Kok aan huis

Zin om je tijdens je vakantie helemaal te laten verwennen? Claudia regelt met plezier een privé kok voor je, een Frans kok die de sterren van de hemel kookt.La Grange de La Bessaronnie 24140 Saint Georges de Montclard

Thema's uit dit plekje