Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Adults only
Honden welkom
Persoonlijk getest
Lief Huisje Zeeland
2-persoons vakantiehuisje
1 - 2 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

Knus 2-persoons vakantiehuisje

Lief Huisje Zeeland… Wanneer je de naam van dit vakantiehuisje hoort, heb je er gelijk al een beeld bij. Knus, gezellig, romantisch, warm, lief? Weet je wat nu zo leuk is, al die kreten passen voor 100% bij dit 2-persoons vakantiehuisje.

Let op: dit huisje heeft veel aanbidders. Vroeg boeken is een must!

Romantiek voor twee

Dit idyllische plekje vind je op het Zeeuwse platteland, bij het kleine dorp Turkeye in Zeeuws-Vlaanderen. Omringd door weidsheid vind je hier rust en ruimte, een heerlijke hideaway voor twee. Het authentieke dijkhuisje is door Iske met liefde ingericht. Het interieur is een mix van oud en nieuw. Brocante accessoires en vintage eyecatchers, een bad op pootjes en een comfortabel bed onder de balken. Groot is het huisje niet, maar alles is aanwezig om je hier een paar dagen terug te trekken en te genieten van elkaar. Even weg zonder kinderen, nog even een laatste keer samen op vakantie voor de baby er is (babymoon), je drukke bestaan ontvluchten; qualitytime!

Naar Brugge, Gent, Groede of …

Het is zo’n huisje waar je je de hele dag kunt vermaken met niets doen. Lekker lang uitslapen, een bad nemen, boekje lezen. Bij mooi weer zit je uren in de charmante (bloemen-)tuin. Wil je eropuit? Steden als Brugge en Gent liggen dichtbij, het strand ligt op slechts 10 minuten rijden en fietsliefhebbers kunnen hier grensoverschrijdend genieten.

Ga naar de website
Wit Huisje Zeeland

Vrienden mee? Reserveer Wit Huisje Zeeland erbij!Lief Huisje Zeeland Turkeye 21 4508 PB Waterlandkerkje

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: