Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Los Almendros
Vakantiehuis met zwembad
2 - 8 personen
vanaf € 750 per week

Vakantiehuis met zwembad in Andalusië

Los Almendros is een 2-8 persoons vakantiewoning, net buiten het pittoreske Spaanse dorpje Frigiliana, een van de best bewaard gebleven ‘witte’ dorpjes in Andalusië. Bij aankomst wacht je een warm welkom door Antonio en Ana, die je regelmatig verwennen met lekkers.

Oude wijnboerderij

De voormalige wijnboerderij is omgetoverd tot een comfortabel vakantiehuis. Het huis is volledig gerenoveerd, zonder afbreuk te doen aan de sfeer en uitstraling. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, zo is een van de slaapkamers de oude bodega. Los Almendros ligt tegen de heuvels aangeplakt, vanaf het terras heb je een adembenemend uitzicht over het glooiende landschap tot aan Nerja en de zee. Rondom het huis ligt een tuin van 3000m2 met palmbomen, citroenbomen, sinaasappelbomen en olijfbomen. Rust en ruimte gegarandeerd! ’s Ochtends stap je door de openslaande deuren het deels met druivenranken overdekte terras op. Na een ontbijt in de ochtendzon duik je in het zwembad en staar je eindeloos naar de horizon.

Malaga, Nerja, Granada en los Pueblos Blancos…

Los Almendros heeft een gunstige ligging. Heb je behoefte aan een relaxvakantie, dan biedt de tuin, het zwembad en het huis alles wat je nodig hebt. Wil je meer, ga dan op ontdekking in de omgeving. Het huis grenst aan natuurpark Sierra de Tejeda y Almijara, je wandelt dus zo de natuur in. Steden als Malaga en Granada liggen binnen handbereik, aan de kust liggen mooie stranden, Nerja is een charmante badplaats en in het achterland vind je authentieke witte dorpjes. Inpakken maar!

Rolstoelvriendelijk!

Los Almendros is ook geschikt voor minder validen. Het huis is helemaal aangepast, zonder afbreuk te doen aan de authentieke details. Extra brede deuren, geen drempels, een rolstoel helling in het zwembad, een eenvoudige zitdouche etc. Alles rond het huis is gelijkvloers zonder trapjes.Los Almendros Frigiliana

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: