Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Maison Bellevue
4 vakantiehuizen
1 - 4 personen
vanaf € 475 per week

Bijzondere vakantiehuizen in de Bourgogne

Bij Maison Bellevue, in de Bourgogne, heb je de keuze: zoek je een groot en kunstzinnig vakantiehuis, een klein en industrieel onderkomen, een bijzonder ‘strandhuisje’ of ga je voor een mediterrane sfeer, maar dan dicht bij huis? Op landgoed Bellevue, in het hart van het groene natuurpark dat Morvan heet, vind je het allemaal: 4 bijzondere vakantiehuizen.

Maison Bellevue

4-persoons Maison Bellevue is de kunstzinnige vakantiewoning, met z’n vele schilderijen en kleurrijke inrichting. Een groot huis is het, met in de woonkamer annex keuken een houtkachel om ’s avonds gezellig een glas bij te drinken. Met balkons om van het mooie uitzicht te genieten (het heet niet voor niets Bellevue!) en met een ruime cour zodat je met je voeten in het gras kunt zitten.

Versailles in de Morvan

Versailles (twee personen met – in overleg – eventueel twee kinderen of goede vrienden) is ondergebracht in de oude schuur op het erf. Met de houten balken in het zicht, de granieten muren en de ruwe betonnen afwerking, heeft het huis een heel eigentijdse, industriële uitstraling. Je drinkt je wijntje op je eigen terras, met uitzicht op de voormalige moestuin waar pony’s grazen en de kippen scharrelen. Nou vooruit, nóg een wijntje dan…

‘Strandhuisje’ Maison Perdue

Wie absolute rust wil, kiest voor Maison Perdue (twee personen met eventueel een baby). Het ‘verloren huisje’ dat zó aan de Bretonse kust had kunnen staan. Geheel opgetrokken uit hout, straalt het warmte uit en romantiek. De veranda met z’n houtsnijwerk ligt op het oosten, zodat je je eerste kopje koffie in de ochtendzon geniet. De 1500 meter grote tuin op het zuiden is geheel omsloten, dus ideaal om je hond mee te nemen!

Overnachten in Marrakech

Marrakech (twee personen) ten slotte, ademt de sfeer van de gelijknamige stad. Bewonder oosterse snuisterijen en kleurrijke tapijten, prachtige tegelvloeren en de rijke marmeren schouw. Het huis is karakteristiek en ruim en heeft een grote woonkamer met houtkachel en luie bank, een eetkeuken met een kookeiland en een romantische slaapkamer plus aangrenzende douche. Onder de lindeboom op het erf kijk je uit over de glooiende heuvels van de Morvan.

Eigenlijk hoef je niet eens te kiezen, want op Bellevue is het altijd heerlijk. Ook al omdat je wordt ontvangen met een maaltje en een glaasje om vast in de sfeer te komen. Elke dag is hier een bijzondere dag! Tot gauw?

Bezig...
Ga naar de website


Maison Bellevue Bellevue, 58230, Moux-en-Morvan, Frankrijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: