Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Maison Mirabelle
4-persoons vakantiewoning
2 - 4 personen
vanaf € 550 per week

Charmante vakantiewoning in de Lot

Maison Mirabelle is een charmante 4-persoons vakantiewoning in de buurt van het Zuid-Franse Figeac (Lot). Hier kom je niet zomaar toevallig terecht. Een mooi trajekt langs heuvels, weilanden en stenen muurtjes voert naar een afgelegen gehucht waar  je in alle rust van je vakantie in Frankrijk kan genieten. Wanneer je een hobbelig landweggetje op rijdt doet niets vermoeden wat voor grandioos uitzicht je te wachten staat en al zeker niet dat zich aan het einde van die weg een bijzonder vakantiehuis bevindt. 

Knus vakantiehuis met hout en stenen

Maison Mirabelle bestaat uit een, voor de streek typische oude stenen, schuur die een aantal jaar geleden verbouwd en uitgebreid werd tot een knusse, charmante vakantiewoning. Het huis biedt een mooie combinatie van oude en nieuwe elementen. Houten balken en een grote open haard zorgen voor een gezellige leefruimte die overgaat in de keuken. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en bieden een mooi uitzicht op de tuin en omgeving. De garage herbergt niet alleen een barbecue en vuurton maar biedt voor motorrijders en fietsers ook de mogelijkheid hun ros veilig te stallen.

Vakantie in een zee van groen

Zonder de echo uit het dal aan de achterzijde van de woning zou je je hier aan het einde van de wereld kunnen wanen. Behalve een paar verdwaalde wandelaars en de koeien van een naburige boerderij kom je hier geen levende ziel tegen en heb je het rijk voor jou alleen. Met wat geluk kan je bij het krieken van de dag of bij het vallen van de avond reebokjes zien grazen aan de rand van het bos. Hier heerst de stilte en slaap je als een roos.

Maison Mirabelle dankt haar naam aan de pruimenboompjes die door de vorige eigenaar rondom het huis aangeplant werden. In de lente is het volop genieten van de pracht van de bloesems en in de zomer biedt het bladerdak aangename verkoeling. Nestel je op één van de tuinbedden… et passez de bonnes vacances!

Bezig...
Ga naar de website


Maison Mirabelle 46100 Figeac Frankrijk ‎

Thema's uit dit plekje