Even geduld...
Schrijf een recensie
Møns Klint Resort
Camping en vakantiehuizen
1 - 18 personen
vanaf € 40 per nacht

Thuiskomen in Denemarken

Møns Klint Resort ligt op het eiland Møn, bekend om de spectaculaire krijtrotsen die zich over een lengte van 8 km langs de kustlijn van het eiland uitstrekken. Het eiland is een heerlijke bestemming voor het hele gezin, met veel mogelijkheden voor activiteiten en uitgestrekte stranden.

Overnachten op een landgoed

Het Møns Klint Resort heeft naast een camping met kampeerplekken en cabins ook diverse vakantiewoningen. Verspreid over het landgoed liggen de authentieke Deense huizen, geschikt voor 2 tot 18 personen. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen charme en geschiedenis. Onze persoonlijke favorieten zijn 'The Lighthouse Cabin' en 'The View'. Naast de vuurtoren van Møn staat een knus 2-persoons huisje 'The Lighthouse Cabin', met adembenemend uitzicht over de Baltische zee. Dé ultieme bruidssuite met een buitenbad op pootjes en het allermooiste uitzicht van Denemarken. Vakantiehuis 'The View' doet zijn naam eer aan. Vanaf het huis kijk je uit over de glooiende heuvels van Møn met in de verte de zee. Waar je ook verblijft op het landgoed, de zee en krijtrotsen zijn altijd dichtbij.

Vakantie op het eiland Møn

Het eiland Møn heeft zoveel te bieden dat je je hier geen moment hoeft te vervelen. Uiteraard mag een bezoek aan de krijtrotsen van Møns Klint met een hoogte van 128 meter niet ontbreken, maar ook het Geocenter verdient je aandacht. Fossielen zoeken, klimmen, fietsen, wandelen, zeilen, kano varen; activiteiten genoeg. Maar ook de idyllische dorpjes met als hoogtepunt Stege mag je niet overslaan.

Bezig...
Ga naar de website


Møns Klint Resort Klintevej 544 4791 Borre

Thema's uit dit plekje