Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Morvan Rustique
Vakantiehuizen en safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 325 per week

Kindvriendelijk vakantieadres in de Morvan

Morvan Rustique is een veelzijdig vakantieadres in het zuiden van Parc Naturel Regional du Morvan, in Frankrijk. Een plek waar je als gezin met jonge kinderen, rustzoeker, wandelaar, paardrijder en levensgenieter vakantie kunt vieren die bij je past.

Kindvriendelijk vakantiedomein

Morvan Rustigue bestaat uit een aantal heerlijke vakantiehuizen en safaritenten. De voormalige boerderij en stal zijn omgetoverd tot vier woningen, met alles erop en eraan. Een houten huis biedt plaats aan twee (4-6 pers.) vakantiewoningen. Op het domein staan zes 4/5-persoons lodgetenten met 2 slaapcompartimenten, steigerhouten keuken met stromend water en enorm terras met mooi uitzicht. Het ontbreekt je hier aan niets. Morvan Rustique is een veilige plek voor kleine kinderen. Urenlang spelen op het terrein, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, een ritje maken op een van de pony’s of tractor, het bos in wandelen en dammetjes bouwen in de kleine beek, die vlakbij ligt. De passie van Arjen en Nancy zijn de stoere Ierse paarden die ze houden. Voor ervaren ruiters is er de mogelijkheid om heerlijke buitenritten te maken.

Natuurliefhebbers opgelet

Dit fijne vakantieadres ligt in natuurpark de Morvan, omringd door ongerepte natuur met talrijke wandel-, ruiterpaden en mountainbikeroutes. Mooie vergezichten, dichtbegroeide bossen en leuke kleine dorpjes bepalen het dagelijkse uitzicht.

De ongedwongen sfeer die Arjen en Nancy hebben weten te creëren, zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.

Bezig...
Ga naar de website
Paardrijden in Frankrijk

De Morvan beschikt over 600 km ruiterroutes door ongerepte bossen, over landweggetjes en mooie paden met geweldige vergezichten. Nancy neemt je graag mee uit rijden op een van de tinkers. Paardrijden in de Morvan!Morvan Rustique La Boulas 71990 Saint Prix en Morvan France

Thema's uit dit plekje
{title}

Morvan Rustique – kindvriendelijk en kleinschalig domein

Profiteer nu van 10% korting op de weektarieven van alle nog beschikbare vakantiehuizen in oktober bij Morvan Rustique, kleinschalig en kindvriendelijk domein.

Actie bekijken