Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Morvan Rustique
Vakantiehuizen en safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 325 per week

Kindvriendelijk vakantieadres in de Morvan

Morvan Rustique is een veelzijdig vakantieadres in het zuiden van Parc Naturel Regional du Morvan, in Frankrijk. Een plek waar je als gezin met jonge kinderen, rustzoeker, wandelaar en levensgenieter vakantie kunt vieren die bij je past.

Kindvriendelijk vakantiedomein

Morvan Rustigue bestaat uit een aantal heerlijke vakantiehuizen en safaritenten. De voormalige boerderij en stal zijn omgetoverd tot vier woningen, met alles erop en eraan. Een houten huis biedt plaats aan twee (4-6 pers.) vakantiewoningen. Op het domein staan zes 4/5-persoons lodgetenten met 2 slaapcompartimenten, steigerhouten keuken met stromend water en enorm terras met mooi uitzicht. Het ontbreekt je hier aan niets. Morvan Rustique is een veilige plek voor kleine kinderen. Urenlang spelen op het terrein, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, een ritje maken op de tractor, het bos in wandelen en dammetjes bouwen in de kleine beek, die vlakbij ligt.

Natuurliefhebbers opgelet

Dit fijne vakantieadres ligt in natuurpark de Morvan, omringd door ongerepte natuur met talrijke wandelpaden en mountainbike routes. Mooie vergezichten, dichtbegroeide bossen en leuke kleine dorpjes bepalen het dagelijkse uitzicht.

De ongedwongen sfeer die Arjen en Nancy hebben weten te creëren, zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.Morvan Rustique La Boulas 71990 Saint Prix en Morvan France

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: