Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Pippi Langkous vakantiehuisje
6-persoons vakantiehuisje
2 - 6 personen
vanaf € 200 per weekend

100% ecologisch huis in Ardennen

Het Pippi Langkous vakantiehuisje ligt aan de rand van het bos, midden in de Belgische Ardennen in het dorpje Mousny. Dit romantische houten chalet is de perfecte bestemming voor mensen die back-to-nature willen.

Rust!

Hier heerst de rust waar je vaak naar verlangt. Met name door de afwezigheid van elektriciteit. Geen laptops, televisie en spelcomputers, maar naar buiten om hout te hakken en een kampvuur te maken of naar binnen voor de gezelligheid van kaarsjes en ouderwetse spelletjes bij de warmte van een houtkachel, die het knusse huis snel verwarmt.

Qua comfort laat deze blokhut overigens niets te wensen over: de bedden slapen heerlijk, de keuken is praktisch (met gasfornuis) en de douche is nog lekkerder dan bij je thuis (met natuurlijk warm water!). De inrichting van deze vakantiewoning is uniek. Vrijwel alles wat er staat is verzameld op de jaarlijkse rommelmarktjes in de omgeving.

Puur natuur

Dit 100% ecologische huisje biedt uitzicht op een (beschermd) natuurgebied met links de glooiende velden waar je behalve paarden en koeien soms ook een vos of hert kunt zien. Rechts loop je zo het bos in…

Aandacht voor elkaar!

Geniet van hutten bouwen, fikkie stoken, boeken lezen, in de hangmat hangen, op de veranda zitten met een kop koffie, de geluiden van de natuur, maar vooral; aandacht voor elkaar! Bijzonder overnachten in België!

Bezig...
Ga naar de website


Pippi Langkous vakantiehuisje Mousny

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: