Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Ory aan Zee
Duin Lodge, Beach house en cottage
2 - 9 personen
vanaf € 325 per weekend

Familie vakantiehuizen in Egmond

Ory aan Zee heeft hele fijne plekjes bij zee: een Duin Lodge (8 personen), Beach Cottage (max. 5 personen) en Beach House (max. 9 personen). Deze hippe familie vakantiewoningen liggen in een van de leukste badplaatsen van ons land: Egmond (aan Zee).

Beach Cottage en Beach House aan zee

Wat opvalt als je binnenkomt, is het heerlijke lichte interieur, eigentijds en sfeervol. Je krijgt gelijk zin om hier voor langere tijd te zijn, welk huis je ook kiest. De huizen van Marianne en Ramon zijn gericht op gezelligheid. Een weekend met vrienden, opa & oma mee op vakantie; ruimte genoeg! Een gezellige zithoek bij de haard, een lange eettafel met voldoende plek voor iedereen, een ruime loungebank met uitzicht op zee: neem gerust iemand mee. Het Beach House biedt met drie slaapkamers en een slaapzolder plaats aan max. 9 personen, ideaal met twee gezinnen. De Beach Cottage is een fijn 4, evt. 5-persoons huisje, ideaal met kleine kinderen. Knus, gezellig en comfortabel. Vier hier vakantie met je gezin, voor kleine kinderen is in elk huis alles aanwezig: van kinderstoel tot speelgoed.

Beter kun je het (bijna) niet hebben, je stapt de voordeur uit, steekt de straat over en je staat op het strand. Echt een top locatie! Temidden van strandtentjes, restaurants en een gezellige winkelstraat waarvan de winkels 365 dagen per jaar open zijn.

Kindvriendelijke Duin Lodge voor 8 personen

De nieuwe Duin Lodge is wel een heel bijzonder plekje. Het riante en moderne huis met grote ramen ligt in de duinen van Egmond, op slechts 2 kilometer lopen of fietsen van het strand en op 3,5 kilometer van het gezellige centrum Egmond aan Zee. De luxe lodge heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers, een ruime woonkamer, lange eettafel en groot terras met gezellige zithoek. Voor kinderen is er een grote trampoline in de tuin, een waterpomp en zandbak. Gegarandeerd plezier, voor iedereen!

Ory aan zee – de beste plek aan zee

 Ory aan Zee Boulevard Zd 12 Egmond aan Zee

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: