Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Ory aan Zee
Beach house en cottage
2 - 9 personen
vanaf € 325 per weekend

Hip logeren in Egmond aan Zee

Ory aan Zee heeft hele fijne plekjes aan zee: een Beach Cottage (max. 5 personen) en Beach House (max. 9 personen). Deze hippe familie vakantiewoningen liggen in een van de leukste badplaatsen van ons land: Egmond aan Zee.

Familie vakantiewoningen aan zee

Wat opvalt als je binnenkomt, is het heerlijke lichte interieur, eigentijds en sfeervol. Je krijgt gelijk zin om hier voor langere tijd te zijn, welk huis je ook kiest. De huizen van Marianne en Ramon zijn gericht op gezelligheid. Een weekend met vrienden, opa & oma mee op vakantie; ruimte genoeg! Een gezellige zithoek bij de haard, een lange eettafel met voldoende plek voor iedereen, een ruime loungebank met uitzicht op zee: neem gerust iemand mee. Het Beach House biedt met drie slaapkamers en een slaapzolder plaats aan max. 9 personen, ideaal met twee gezinnen. De Beach Cottage is een fijn 4, evt. 5-persoons huisje, ideaal met kleine kinderen. Knus, gezellig en comfortabel. Vier hier vakantie met je gezin, voor kleine kinderen is in elk huis alles aanwezig: van kinderstoel tot speelgoed.

Ory aan zee – dé beste plek aan zee

Beter kun je het (bijna) niet hebben, je stapt de voordeur uit, steekt de straat over en je staat op het strand. Echt een top locatie! Temidden van strandtentjes, restaurants en een gezellige winkelstraat waarvan de winkels 365 dagen per jaar open zijn.

Bezig...
Ga naar de website


Ory aan Zee Boulevard Zd 12 Egmond aan Zee

Thema's uit dit plekje