Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Puech de Cabanelles
2-5 persoons vakantiehuizen
2 - 5 personen
vanaf € 73 per nacht

Sfeervolle vakantiehuizen met zwembad

Puech de Cabanelles biedt twee sfeervolle vakantiehuizen, gîtes, op het Franse platteland van de Tarn. Ruimte om je heen, de rust van het buitenleven en alleen maar genieten!

Comfortabel vakantie vieren

De gîtes zijn gebouwd en ingericht met materialen uit de streek, met modern comfort en een eigentijdse inslag. Lo Nosilhon is een ruime 2-5 persoons gîte. La Castanheta is een knusse 2-persoons vakantiewoning. Beide vakantiehuizen hebben een compleet ingerichte keuken, comfortabele bedden en goed sanitair. Ze zijn ingericht om vooral lekker op vakantie te zijn, om eindelijk weer eens rustig een boek te kunnen lezen, zo naar buiten te lopen, buiten te eten, te schommelen in de hangmat onder de grote kastanje- en fruitbomen, een duik te nemen in het zwembad en te genieten van de ruimte en de vrijheid; dit is vakantie!

Puur genieten bij Puech de Cabanelles

Je treft hier geen animatieteam aan. Kinderen vermaken zich prima in de natuur! Het terrein biedt alle ruimte om onbezorgd te spelen en de fantasie op de natuur los te laten. Er zijn schommels, een veldje om te voetballen, rugbyen of badminton te spelen, een kleine jeu de boules baan en een groot schaakbord. Er is een verwarmd zwembad van 5x8x1.40m. Met oude takken en ander materiaal kun je een echte hut bouwen. Op het terrein scharrelen kippen in het rond die een vers eitje voor je ontbijtje verzorgen. In de directe omgeving zijn een paar heerlijke plekken waar je kunt zwemmen (of dammetjes bouwen) en genieten van de zon. Liever actief bezig zijn? In de omgeving lopen mooie wandelpaden en op de rivier de Tarn kun je prachtige kanotochten maken.

Table d’hôtes

Op zaterdagavond, en in de zomer ook op vrijdagavond, kun je aanschuiven bij de table d’hôtes. Je wordt verwend met een 4-gangen diner in een ontspannen sfeer, eigenlijk eet je gewoon gezellig bij de buren. De wijnen worden door Marc (gastheer & vinoloog) bij het menu uitgezocht. Manon (gastvrouw en kok) bepaalt het menu, afhankelijk van seizoen, humeur en beschikbaarheid van producten in de moestuin. Een heerlijke plek voor lekkerbekken en natuurliefhebbers!

Bezig...
Ga naar de website


Puech de Cabanelles 81190 Tréban

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: