Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Villa Holland
Houten vakantiehuisjes
2 - 6 personen
vanaf € 135 per weekend

Houten vakantiehuisjes bij zee

De vakantiehuisjes van Villa Holland liggen in het dorp Sint Maartenszee, op ruim twee kilometer van de Noordzee. Hier vind je een oer-Hollands verblijf; schattige ouderwetse houten huisjes met de charmes van vroeger en het comfort van nu. Een mix van folklore met een beetje kitsch en een snufje brocante.

Knusse cottages

De drie vakantiehuisjes genaamd cottage Rood, Wit en Blauw (verwijzend naar de Nederlandse vlag), kunnen geboekt worden als logeeradresje voor een midweek, weekend en hele week. De eenvoudige cottages liggen op een particulier terreintje aan de rand van de duinen en de bollenvelden. Villa Holland is heerlijk voor iedereen die wil genieten van zee, strand en duinen tegen een betaalbare prijs. Ervaar de knusse Hollandse eenvoud & gezelligheid in de huisjes ‘Rood, Wit en Blauw’ en beleef de romantiek & charme van grootmoederstijd tijdens een nachtje bedstee… Een leuk adres voor een vakantie aan zee.

In Holland staat een huis…

Verwacht geen luxe, maar vooral gezelligheid, eenvoud en een knus verblijf. Onze favoriet is het middelste, witte huisje. Zonnig, licht en met een (romantische) bedstee voor twee.Villa Holland Belkmerweg 71a 1753 GD Sint Maartenszee

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: