Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Villa Desiño Pequeno
Vakantiehuizen
1 - 4 personen
vanaf € 1182 per week incl. huurauto
Ga naar de website

Overnachten op een bananenplantage

Landgoed Desino ligt in het zuiden van Tenerife, op slechts enkele minuten van de badplaats Palm-Mar. Verspreid op een bananenplantage liggen verschillende vakantiehuizen, van 2-5 personen, waarvan enkelen in Ibiza-style en met een privé zwembad.

Villa Desiño Pequeno

Zodra het elektrische hek opent, betreed je een wereld van rust; een groot contrast met de enigszins rommelige omgeving waardoor je aan komt rijden. Bananenbomen flankeren de onverharde weg naar de vakantiehuizen. Stap de tuin binnen van Villa Desiño Pequeno en je stapt een oase in, met een groot grasveld met ligstoelen, weelderige bougainville, grote sanseveria’s langs de muur en een indrukwekkend grote boom. Vanaf het overdekte terras, met een zithoek, eettafel en BBQ, kijk je uit over de tuin.

Door de schuifdeur stap je de woonkamer met eethoek binnen. Alles fris, licht en naturel. De hoge houten deuren vormen een warm contrast met het witte interieur. De keuken is goed uitgerust, met afwasmachine en wasmachine. Villa Desiño Pequeno heeft twee ruime slaapkamers en een (kleine) badkamer. Het is een fijn huis, met veel buitenruimte en privacy.

Landgoed Desiño

Het huis ligt, samen met enkele andere huizen, op Landgoed Desiño, een bananenplantage tussen Palm-Mar en Guargacho, op enkele minuten van zee en slechts 20 minuten van de luchthaven van Tenerife-zuid. De vakantiehuizen liggen tussen de voormalige arbeiderswoningen, fotogenieke witte huisjes met verweerde groene deuren en metershoge cactussen. Het landgoed is ommuurd en ook de meeste huizen hebben een ommuurde tuin.

In de omgeving van Landgoed Desiño

De bananenplantage ligt aan de weg naar de badplaats Palm-Mar. Slechts een paar minuten rijden en je staat aan zee, waar je ook Bahia Beach vindt, een fijne strandtent met loungebedden vanwaar je ’s avonds de zon in de zee ziet zakken. Neem vooral ook de tijd om eropuit te trekken, Tenerife is zo mooi! National Park Pico del Teide, het Anaga gebergte en de Masca vallei zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Laat je verrassen door de contrasten van Tenerife.

Ga naar de website


Villa Desiño Pequeno Av. el Palm-Mar, 38632, Santa Cruz de Tenerife

Thema's uit dit plekje