Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Villa Voorenburg
Klein charmehotel
1 - 2 personen
vanaf € 140 per nacht

Kleinschalig hotel in Valkenburg

Villa Voorenburg is een kleinschalig hotel, net buiten het centrum van Valkenburg aan de Geul. Een oase van rust met slechts vijf comfortabele en luxe gastenkamers. Een adres waar je in de watten wordt gelegd!

Bijzonder overnachten in Valkenburg

Villa Voorenburg is niet zomaar een hotel. Het is een plek waar comfort, verwennen en genieten samenvallen. De vier kamers en de suite zijn smaakvol ingericht en ruim. Ontspan bij de haard in de huiskamer, zoek een plekje in de zonnige parkachtige tuin en geniet van het grootse ontbijt in de serre, met ingrediënten uit de directe omgeving.

De gastvrijheid van eigenaresse Ria is onovertroffen. Onopvallend aanwezig en op het juiste moment daar. Wil je laat ontbijten? Een lunchpakket mee voor je wandeling? Tips nodig voor het invullen van je dag? Ria realiseert graag je persoonlijke wensen.

Wat ga je doen in Valkenburg en omgeving?

Niet voor niets is Valkenburg een van de bekendste steden in Zuid-Limburg. Toeristisch zeker, maar met een reden. Het historische karakter, de burcht, de grotten en de gezellige terrassen maken van Valkenburg een aantrekkelijke bestemming. Direct in de omgeving starten de mooiste wandelingen door het Heuvelland. Het Limburgse Landschap behoeft verder geen introductie. Ook Maastricht, Aken en Luik zijn goed te bereiken en leuk voor een dagje shoppen. Kom zelf ontdekken hoe dit stukje binnenland buitenlands voelt.

Bezig...
Ga naar de website
Leuk om te weten

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Een romantisch weekendje weg? Iets te vieren? Informeer naar de mogelijkheden.

 Villa Voorenburg Broekhem 18 6301 HH Valkenburg aan de Geul

Thema's uit dit plekje